Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πλούσια για γκολ βραδιά #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Δύο μεγάλες αναμετρήσεις απόψε στο Λονδίνο και ο #Fidel αναμένεται αρκετά γκολ, ποντάροντας στο 1.73 και στο 1.89.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Το πρόγραμμα στην Premier League είναι καθημερινό και από τη στιγμή που απουσιάζει το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, η Stoiximan Super League, θα συνεχίσουμε τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης από το Νησί.

Ξεκίνημα από το Μπράιτον – Τότεναμ. Μία αναμέτρηση από δύο ομάδες που συνθέτουν ένα ζευγάρι που μας κάνει να περιμένουμε γκολ. Εξαιρετικές αμφότερες, παρότι παίζουν στα «κόκκινα» και με απουσίες από την αρχή της σεζόν. Πρόκειται για δύο εξαίρετα project, με επιθετικό προσανατολισμό και πλουραλισμό. Μου αρέσει το combo του goal/goal & over 2,5 και θα το κρατήσω ως πρώτο σημείο.

Συνεχίζω με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Γουέστ Χαμ. Προφανώς και το φαβορί στην αναμέτρηση είναι η γηπεδούχος, η οποία κυνηγάει τον τίτλο φέτος, ωστόσο η Γουέστ Χαμ μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Έχει την ποιότητα να φανεί επικίνδυνη. Ακόμη κι έτσι όμως, οι παίκτες του Αρτέτα φέτος έχουν το know how να παίρνουν αυτό που θέλουν στις αναμετρήσεις τους. Θα στηρίξω σε αυτήν την περίπτωση τον άσο με over 2,5.

Πλούσια για γκολ βραδιάΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πλούσια για γκολ βραδιά

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:30

Μπράιτον – Τότεναμ

Goal/goal & over 2,5

1.73
BET: 25 units
Μονό
22:15

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ

1 & over 2,5

1.89
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending