Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • O2 world (17.000).
  • 2/2 πέρυσι ο Ολυμπιακός.
  • Νίκες με μεγάλα σκορ στο ζευγάρι.

Ρεπορτάζ Άλμπα Βερολίνου

Η Άλμπα φέτος αποτελεί σάκο του μποξ της διοργάνωσης. Δεν έχει ισχυρό μπάτζετ, δεν έχει μεγάλη δυναμική και γενικά δεν πείθει σε καμία των περιπτώσεων. Δεν κερδίζει ούτε τη Βιλερμπάν και γενικά εάν δεν είχε αυτή τη δομή η διοργάνωση δεν θα είχε θέση σε αυτή, εάν και παλεύει τα παιχνίδια. Ηττήθηκε από την Φενέρ, σε ένα ματς που είχε τις στιγμές της ενώ παραμένει επικίνδυνη αφού η αφέλεια της μπορεί να γυρίσει… σε δίκοπο μαχαίρι.

Stat attack: Δέχεται σταθερά πάνω από 8ο πόντους.

Απουσίες: Ολίντε και Σάμαρ εκτός.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Επικράτησε της Βιλερμπάν και πλέον θέλει να κάνει ακόμα μία νίκη σε ένα must-win παιχνίδι. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έδειξαν διάθεση και στην επικράτηση επί του Απολλώνα ενώ χρειάζεται η προσαρμογή του Πετρούσεβ και του Γκος. Πολλά τα προβλήματα φέτος, πολλά χαμένα ματς στο σουτ, γενικά χρειάζεται σοβαρότητα και νίκες από εδώ και πέρα εάν θέλει να μπει στην οκτάδα αφού αρκετό έδαφος χάθηκε και δεν πρέπει να χαθεί άλλο.

Stat attack: Σκοράρει περισσότερο τελευταία εκτός παρά εντός έδρας.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι, από 2/1 διαθέσιμος ο Μήτρου Λογνκ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει και θα το κάνει στο Βερολίνο. Το θέμα είναι η διαφορά, η οποία θα είναι μεγάλη αλλά μέσα στα όρια. Καλύτερη επιλογή το under 157,5.

Μονό
21:00

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός

Under 157,5

1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending