Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στροφή προς Ιταλία στο 5.50 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Προς Ιταλία στρέφεται ο #Fidel για τις αναμετρήσεις Νάπολι – Μόντσα και Τζένοα – Ίντερ.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τέταρτη διαδοχική στήλη για αυτήν την εβδομάδα, τα χέρια μου μάλλον έχουν πάρει φωτιά παίδες. Και στο σημερινό άρθρο φεύγει από την Premier League, αφού δεν υπάρχει κάποια αναμέτρηση, και προχωρώ με Serie A. Πάμε στα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης.

Εκκίνηση από το Νάπολι – Μόντσα. Η γηπεδούχος δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή ομάδα. Τραγική η φετινή εικόνα σε όλες τις γραμμές, πιθανώς κάτι γνώριζε ο Σπαλέτι και αποχώρησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Μόντσα έχει στόχο την πρώτη δεκάδα και προέρχεται από «κρύα» ήττα κόντρα στη Φιορεντίνα. Με απουσίες μεσοεπιθετικά η Νάπολι, αν κλειστούν οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιβεβαιώσουν το διπλό με +1 ασιατικό χάντικαπ.

Συνεχίζω με το Τζένοα – Ίντερ. Μπορεί η Γιουβέντους να «κυνηγάει» τους φιλοξενούμενους, δεν βρίσκω όμως τρόπο να το χάσει η Ίντερ. Παρουσιάζει το πειστικότερο σύνολο στην Ιταλία, σκοράρει ακατάπαυστα, αμυντικά είναι στις περισσότερες περιπτώσεις δυναμικά. Θα στηρίξω το διπλό της στο τελευταίο παιχνίδι για το 2023 των «νερατζούρι». Κι ας βρίσκεται ολίγον τι χαμηλά, θα μπορούσε και καλύτερα.

Στροφή προς Ιταλία στο 5.50ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στροφή προς Ιταλία στο 5.50

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:30

Νάπολι – Μόντσα

2 (+1 ΑΗ)

1.75
BET: 25 units
Μονό
19:30

Νάπολι – Μόντσα

2

5.50
BET: 10 units
Μονό
21:45

Τζένοα – Ίντερ

2

1.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending