Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το μπλόκο της Σαρδηνίας σε 2.05 #Jimandrez

Το μπλόκο της Σαρδηνίας σε 2.05

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και ποντάρισμα στην αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Έμπολι σε ένα ντέρμπι δίχως αύριο.

Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία στήλη της χρονιάς με ιταλικό ενδιαφέρον και ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε Κάλιαρι και Έμπολι σε ένα ματς χωρίς αύριο και για τις δύο. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Εμπόδιο στη Σαρδηνία

Δύο ομάδες που γενικά φέτος δεν πείθουν. Οι γηπεδούχοι του Ρανιέρι ηττήθηκαν στη Βερόνα από την τοπική ομάδα και έτσι έχουν μείνει αρκετά πίσω στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά κλείνουν το 2023 στην έδρα τους εκεί που στηρίζουν τα περισσότερα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλά απέναντι στη Λάτσιο ωστόσο δεν έδειξαν καλά δείγματα στα κρίσιμα σημεία και ηττήθηκαν δίκαια. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί ιδανική ευκαιρία για restart αφού σε περίπτωση νίκης θα γυρίσει η ψυχολογία και η αγωνιστική κατάσταση των παικτών του Αντρεατσόλι.

Το παιχνίδι έχει πολλαπλές αναγνώσεις αφού οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας φέτος είναι κάκιστοι αλλά και οι γηπεδούχοι δεν έχουν παρουσιάσει ιδιαίτερα καλή εικόνα καθώς όσες νίκες έκαναν εντός έδρας, συνέβησαν αγχωτικά στις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά αξίζουν την στήριξη μας γιατί η εικόνα τους είναι καλύτερη τελευταία και έχουν παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα. Επιλογή ο άσσος σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Μονό
16:00

Κάλιαρι – Έμπολι

1

2.05
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending