Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέφτουν κορμιά στη Γλασκώβη #Xose

Πέφτουν κορμιά στη Γκλασκώβη

Προγνωστικά: Ο #Χοσέ επιστρέφει με στήλη και επιλογές στα ντέρμπι της Σκωτίας αλλά και της Ιταλίας σε τιμές εξαιρετικές.

Καλησπέρα σε όλους. Η χρονιά τελειώνει με στήλη και επιλογές σε αποδόσεις που προκαλούν στα προγνωστικά. Πάμε να δούμε αμέσως.

Προγνωστικά: Ντέρμπι σε Σκωτία και Ιταλία

Και τώρα οι δυο τους Σέλτικ και Ρέιντζερς κοντράρονται σε ένα απο τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι. Η μάχη του τίτλου έχει ανάψει για τα καλά και αμφότερες θέλουν αν δείξουν ποιος είναι το αφεντικό. Μεγάλη η κόντρα των δύο αντιπάλων και σίγουρα το ματς θα πάει στη δύναμη. Οι κάρτες έχουν πάντα αξία σε αυτά τα ματς πάμε στο over 6,5 σε απόδοση διπλασιασμού.

Την παράσταση στην Ιταλία κλέβει το μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο όπου η Γιουβέντους θα υποδεχθεί την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Στο -4 απο την κορυφή η μεγάλη κυρία δείχνει ικανή φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο ενώ απο την άλλη η Ρόμα έχει μείνει πίσω και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στα γκολ οι επιλογές μας με over 0,75 ημίχρονο και over 1,75 αγώνα.

 

Μονό
14:00

Σέλτικς – Ρέιντ

Over 6,5 κάρτες

2.00
BET: 15 units
Μονό
21:45

Γιουβέντους – Ρόμα

Over 0,75 ημίχρονο

1.93
BET: 15 units
Μονό
21:45

Γιουβέντους – Ρόμα

Over 1,75

1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending