Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άρσεναλ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Φούλαμ – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Φούλαμ – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Φούλαμ – Άρσεναλ προγνωστικά

  • «Κρέιβεν Κότατζ» (26.600), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Τζος Σμιθ.
  • Η Άρσεναλ έχει απολογισμό 8-3-0 στα τελευταία έντεκα ματς της απέναντι στη Φούλαμ.
  • Εκτός έδρας η Άρσεναλ μετρά πέντε σερί νίκες επί της Φούλαμ.
  • Σε έξι από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Φούλαμ

Με εξαίρεση ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, η Φούλαμ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική και ηττήθηκε με 3-0 από την Μπόρνμουθ. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Κλάιφερτ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Σολάνκε με πέναλτι έκανε το 2-0 στο 62’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σινιστέρα στις καθυστερήσεις, οδηγώντας τη Φούλαμ στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της για το πρωτάθλημα. Στο +6 πλέον η διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα no goal στην Premier League.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο Τραορέ κι ο Ριμ, αμφίβολος ο Γουίλιαν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λένο – Τέτε, Τοσίν, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον – Παλίνια, Ριντ – Ντεκόρντοβα-Ριντ, Περέιρα, Ιγουόμπι – Χιμένεζ.

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Την πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν υπέστη η Άρσεναλ, μετά το 2-0 από τη Γουέστ Χαμ την Πέμπτη. Σε μια φάση που σήκωσε συζήτηση για το αν η μπάλα είχε βγει εκτός, ο Σούτσεκ άνοιξε από κοντά το σκορ στο 13’ μετά από λάθος της άμυνας των «κανονιέρηδων». Τα «σφυριά» βρήκαν και δεύτερο γκολ χάρη σε κεφαλιά του Μαυροπάνου στο 55’, και παρότι η Άρσεναλ τελείωσε το ματς με 30 τελικές, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στην τέταρτη θέση πλέον οι Λονδρέζοι, παραμένοντας βέβαια στο -2 από την κορυφή.

Stat attack: Το under 2,5 επιβεβαιώθηκε στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Τίμπερ, Τομιγιάσου και Βιέιρα, ενώ κι ο Πάρτεϊ δύσκολα θα προλάβει την σημερινή αναμέτρηση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτζ – Σάκα, Μαρτινέλι, Ζεσούς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φούλαμ – Άρσεναλ προγνωστικά

Λονδρέζικη μονομαχία μεταξύ δύο ομάδων που προέρχονται από αρνητικό αποτέλεσμα και χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη. Η Φούλαμ είναι δυνατή αλλά όχι ανίκητη εντός έδρας και γενικώς δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό. Ευκαιρία για την Άρσεναλ να αντιδράσει και να πιάσει και πάλι κορυφή, έστω και προσωρινά. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους με το combo 2 & over 1,5, σε απόδοση 1.75 στην Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending