Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νιούκαστλ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ – Νιούκαστλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λίβερπουλ – Νιούκαστλ προγνωστικά

  • «Άνφιλντ» (61.276), Λίβερπουλ.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Πρώτος γύρος: Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 1-2.
  • Η Λίβερπουλ μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες επί της Νιούκαστλ και 14 σερί ματς χωρίς ήττα.
  • Εντός έδρας η Λίβερπουλ τρέχει αήττητο σερί 28 αγώνων κόντρα στη Νιούκαστλ, με 23 νίκες σε αυτό το διάστημα και τελευταία ήττα στις 16/4/1994.
  • Το under 2,5 επιβεβαιώθηκε σε τέσσερα από τα τελευταία επτά μεταξύ τους παιχνίδια.

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπέρνλι με 2-0, και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Άρσεναλ από τη Γουέστ Χαμ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Λίβερπουλ, καθώς ο Νούνιεζ της έδωσε προβάδισμα στο 6’. Οι «κόκκινοι» είδαν δύο τέρματά τους με τον Χάκπο (29’) και τον Έλιοτ (55’) να ακυρώνονται, σε φάσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις, μέχρι ο Ζότα να καθαρίσει το ματς στο 90’.

Stat attack: Δεν έχει κάνει μείνει χωρίς νίκη για τρία σερί εντός έδρας ματς πρωταθλήματος από την σεζόν 2020-21.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Ρόμπερτσον, Τσιμίκας, Μάτιπ, Τιάγκο, Μπαϊτσέτιτς και Ντόουκ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα εκτός θα μείνει κι ο ΜακΆλιστερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ – Ζόμποσλαϊ, Έντο, Χράφενμπερχ – Σαλάχ, Ντίαζ, Νούνιεζ.

Ρεπορτάζ Νιούκαστλ

Έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο το 2023, χάνοντας εντός έδρας με 3-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρότι προηγήθηκε με πέναλτι του Ίσακ στο 23’, δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό. Ο Γουντ ισοφάρισε στο 45+1’ και πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο 53’ και στο 60’ για να χαρίσει το τρίποντο στους «γκαριμπάλντι», αλλά και να υποχρεώσει τη Νιούκαστλ στην τέταρτη ήττα της στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Στην ένατη θέση πλέον οι «καρακάξες» με 29 βαθμούς, και με την Τσέλσι να παραμονεύει στο -1.

Stat attack: Μετρά επτά σερί εκτός έδρας αγώνες χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Παραμένουν τραυματίες οι Πόουπ, Μπαρνς, Γουίλοκ, Μέρφι, Λασέλς, Άντερσον, Τάργκετ και Μανκίγιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν – Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Ζοέλιντον – Αλμιρόν, Γκόρντον, Ίσακ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ προγνωστικά

Σκληρό καρύδι γενικά η Νιούκαστλ, όμως αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πολύ κακή φόρμα και δείχνει να… γονατίζεται από τους συνεχείς τραυματισμούς. Απόλυτα λογικό το 1.45 του άσου, θα τον συνδυάσουμε με το under 3,5 για το 2.55 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending