Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παίρνουν ανάσα στο 2.10 #Jimandrez

ΤΡΕΛΑ! Με αυτόν τρίβουν τα χέρια τους στο Ρέντη!

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και δυάδα από την Stoiximan Super League σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη στήλη του νέου έτους και μπαίνουμε δυναμικά με ελληνικό πρωτάθλημα να κυριαρχεί στα προγνωστικά μας. Πάμε να δούμε αμέσως τις σημερινές μας επιλογές.

Προγνωστικά: Ελληνικά πονταρίσματα σε Λαμία και Φιλαδέλφεια

Με μία δυάδα θα κινηθούμε απόψε η οποία είναι από το ελληνικό πρωτάθλημα και την Stoiximan Super League. Το μενού μας αρχίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Λαμία εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι αρκετά κρίσιμο για τους παίκτες του Καρβαλιάλ που εάν θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο πρέπει να το πάρουν. Βέβαια οι γηπεδούχοι με τον Βόκολο στον πάγκο έχουν δείξει αρκετά καλά δείγματα γραφής ωστόσο στερούνται λύσεων και εμπειρίας ενώ σε όλα τα μεγάλα ματς φέτος δεν έχουν παρουσιάσει καλή εικόνα. Εκεί θα χτυπήσει και η ομάδα του Πειραιά που θα θελήσει με την ποιότητα της να πάρει το παιχνίδι και να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο έτος. Επιλογή το διπλό και προχωράμε.

Επόμενη στάση μας η Νέα Φιλαδέλφεια εκεί όπου η ΑΕΚ κοντράρει τον ΝΠΣ Βόλο σε μία αναμέτρηση εξίσου σημαντική και που φυσικά έχει χαρακτήρα must win, με τους παίκτες του Αλμέιδα να θέλουν να διαγραψούν όλα τα κακώς κείμενα που υπήρξαν για αυτούς όλο αυτόν τον καιρό, ενώ αναμένεται μίνι ξέσπασμα μετά την αποτυχία στις Σέρρες. Η Ένωση αναμένεται να πνίξει τον αντίπαλο αφού και χρόνο πήρε και αναμένεται να δημιουργήσει αρκετά προς τα αντίπαλα καρέ. Η λογική λέει πως θα δούμε ανοιχτό ματς με μπόλικη ένταση, έτσι το Over 2,5 έχει λογική και μας κλείνει μία δυάδα σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Δυάδα απόδοσης 2.10
17:00

ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός

2

1.36
19:00

ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος

Over 2,5

1.52
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending