Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέα χρονιά με γκολ και 2.58 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Νέα χρονιά, χαρούμενο 2024 και ο #Fidel γράφει την πρώτη στήλη της σεζόν με έμφαση στα γκολ και στο 2.58.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Πρώτη στήλη της νέας χρονιάς, χαρούμενο το 2024 σε όλους, με υγεία, αγάπη, τύχη και πολλά – πολλά ταμεία για όλους τους κουβανέζους. Πάμε στα ψαγμένα προγνωστικά για τη νέα σεζόν, τα οποία φυσικά θα κάνουν εκκίνηση με την αγαπημένη Stoiximan Super League.

Ξεκινάμε από το Αστέρας Τρίπολης – Άρης. Οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν την σκληρή ομάδα των προηγούμενων ετών, ενώ ο Άρης είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος με τον Άκη Μάντζιο στην άκρη του πάγκου. Δύο ποιοτικές ομάδες, που φέτος έχουν δείξει πως μπορούν να σκοράρουν. Κρατάμε το goal/goal του 1.80.

Συνέχεια με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Βόλος. Με επιστροφές η Ένωση, πήρε ανάσες και θα έχει το πάνω χέρι. Ψάχνει μία καλή εμφάνιση για να ξεχαστούν οι γκέλες του 2023, οπότε θα κρατήσουμε σε αυτήν την περίπτωση το over 2,5.

Κλείσιμο με το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Με αλλαγή στην άκρη του πάγκου οι «Πράσινοι», αποχώρησε ο Γιοβάνοβιτς και εποχή Φατίχ Τερίμ. Θεωρώ πως ο Τούρκος προπονητής είναι πιο σκληρός και απαιτητικός, θέλει να ξεκινήσει με ευρεία νίκη και ο ΠΑΣ Γιάννινα πιθανότατα να μην καταφέρει να βάλει δύσκολα. Κρατάμε το over 2,5.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
16:00

Αστέρας Τρίπολης – Άρης

Goal/goal

1.80
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.58
19:00

ΑΕΚ – Βόλος

Over 2,5

1.50
21:00

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Over 2,5

1.72
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending