Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευκαιρία των «δικεφάλων» στο 2.38 #Bats

Δύο δυάδες και μια μονή επιλογή περιλαμβάνει η στήλη του #Bats για αυτή την Τετάρτη.

Η επιστροφή της Stoiximan Super League, τα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας αλλά και οι μάχες στην κορυφή της Ισπανίας μπαίνουν στο μικροσκόπιο για τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Επιστρέφουν με φόρα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Μετά από δύο αδικαιολόγητες ισοπαλίες 2-2 σε Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό, η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Βόλο. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας κι η «ΟΠΑΠ Αρένα», έστω κι αν είναι άδεια, θα δώσει ώθηση στην ομάδα του Αλμέιδα να μπει με το «δεξί» στο 2024. Παρά την αισθητή βελτίωσή του από τότε που ανέλαβε ξανά ο Λόπεθ, ο Βόλος παραμένει μια αδύναμη ομάδα με τεράστια θέματα στην άμυνα. Πάμε με το over 2,5 στο 1.44 της Stoiximan.

Μία ώρα αργότερα διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη η αναμέτρηση του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Τρία ματς στην σειρά χωρίς νίκη είναι πολλά για τον «δικέφαλο του βορρά» κόντρα στους Κρητικούς, οπότε υπάρχει και το κίνητρο της εκδίκησης για την ομάδα του Λουτσέσκου. Βασικό κίνητρο βέβαια είναι να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Εντός έδρας ο ΠΑΟΚ σκοράρει κατά ριπάς κι η προβληματική άμυνα του ΟΦΗ μπορεί να γίνει… βούτυρο στο ψωμί του. Από την άλλη. Θα πάρουμε κι εδώ το over 2,5 με απόδοση 1.57 στην Stoiximan, συνδυαστικά οι δύο επιλογές οδηγούν στο 2.26 της δυάδας μας.

Με τις έδρες σε Ιταλία και Ισπανία

Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα υποδέχεται την Σασουόλο για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ιταλίας. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, που έκλεισαν με νίκη και θετική νότα το 2023, ευρισκόμενη στην εξάδα του πρωταθλήματος. Ακριβώς αντίθετη κατάσταση στο στρατόπεδο των «νεροβέρντι», οι οποίοι μετρούν πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη και απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εξαιρετική εντός έδρας η ομάδα του Γκασπερίνι, έχει και σερί επτά νικών στο γήπεδό της κόντρα στην Σασουόλο (όλες με over 2,5), δύσκολα θα σταματήσει απόψε η πορεία της στο κύπελλο. Άσος στο 1.52 της Stoiximan.

Κρίσιμη μονομαχία έχουμε στην Ισπανία, μεταξύ της Χιρόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ευκαιρία των Καταλανών να αφήσουν πίσω τους «ροχιμπλάνκος» και να συνεχίσουν μαζί με τη Ρεάλ στο κυνήγι της κορυφής. Από την πλευρά της η Ατλέτικο έχει φτάσει στο -7 από την πρώτη (και τη δεύτερη) θέση, οπότε επιβάλλεται να φύγει με το διπλό. Εξαιρετικοί φέτος οι γηπεδούχοι, ειδικά στο «Μοντιλίβι», εν αντιθέσει με το σύνολο του Σιμεόνε που μετρά τρεις σερί εκτός έδρας ήττες στη La Liga. Λόγω και της εμπειρίας που έχει η ομάδα της Μαδρίτης, καλύτερα να πάμε με το στο 1.50 της Stoiximan. Το 2.28 φτάνει η δυάδα μας.

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα

Εξίσου σημαντικό είναι και το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης απένανι στη Μαγιόρκα. Οι «μερένγκες» μοιράζονται την πρώτη θέση μαζί με τη Χιρόνα στους 45 βαθμούς, κι έχουν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι τους στην κορυφή αν πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα. Έκλεισε καλά το 2023 η Μαγιόρκα, με σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα. Δύσκολα όμως θα συνεχιστεί αυτό στο «Μπερναμπέου», κόντρα στην ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εύκολο αναμένεται το βράδυ για τη Ρεάλ, όπως συμβαίνει συνήθως στα εντός έδρας ματς της με την αποψινή της αντίπαλο. Πάμε με το over 2,5 της «βασίλισσας» στο 2.15 της Novibet.

Ευκαιρία των «δικεφάλων» στο 2.26ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ευκαιρία των «δικεφάλων» στο 2.26

Περισσότερα

Click to comment

Trending