Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ψυχολογία «μιλάει» για το 2.30 #Jimandrez

Ο Οκόμπο δένει... κόμπο την άμυνα της Εφές

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη μπασκετική και ένα σημείο «φωτιά» για που υπερδιπλασιάζει στη Γαλλία.

Καλησπέρα σε όλους. Μπασκετικά θα κινηθούμε απόψε και με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Ζαλγκίρις που κρύβει ένα εξαιρετικό σημείο. Τα προγνωστικά μας είναι έτοιμα και πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Διαφορά ψυχολογίας

Το παιχνίδι είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και έχουν διαφορετικά προβλήματα. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης τελευταία με τον Ποτσέκο να μένει στο τιμόνι της ομάδας καθαρά για λόγους αποζημίωσης και για τίποτα άλλο. Το κλίμα φαίνεται να έχει χαλάσει και ο έντονος χαρακτήρας του Ιταλού φαίνεται να έχει πειράξει αρκετά τους διοικούντες που σκέφτονται low budget λύσεις για την αντικατάσταση του.

Πάντως ακόμα δεν εγκαταλείπει ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει χάσει και τα αποδυτήρια. Αντίθετα άρχισε να ρολάρει η ομάδα του Τρινκιέρι που με τον Ιταλό στο τιμόνι πήρε την νίκη κόντρα στην Άλμπα και δείχνει πως μπορεί να βρει τα πατήματα της. Η απόκτηση του Σάμερ αλλά και η καλή κατάσταση των Έβανς – Ντίμσα – Χέιζ αποτελούν κλειδιά για την ομαλή της λειτουργία και δίνουν έναν δικό τους τόνο αισιοδοξίας.

Το σετ αποδόσεων είναι λανθασμένο. Η Βιλερμπάν δεν έχει κερδίσει τελευταία καθόλου, εμφανίζεται κάκιστη στο παρκέ ενώ η Ζαλγκίρις μοιάζει να μεταμορφώνει την εικόνα της σταδιακά και με σταθερό ρυθμό. Το διπλό σε τέτοιες αποδόσεις έχει τρομερή αξία.

Μονό
21:00

Βιλερμπάν – Ζαλγκίρις

2

2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending