Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μονόδρομος το 2.07 στο Περιστέρι #Bats

προγνωστικά

Δύο επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της La Liga και της Stoiximan Super League.

Με combo σημεία συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας για σήμερα, Πέμπτη, σε Ισπανία και Ελλάδα.

Προγνωστικά: Οσασούνα – Αλμερία

Με το παιχνίδι της Οσασούνα απέναντι στην Αλμερία ξεκινά η ημέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Βάσκοι θέλουν να μπουν δυναμικά στο 2024, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα με 3-2 από τη Μαγιόρκα. Ευκαιρία να το πετύχουν αυτό κόντρα στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η ουραγός Αλμερία δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης ακόμα στο πρωτάθλημα, μετά από 18 ματς, κι εκτός έδρας μετρά μόνο έναν βαθμό. Προφανώς κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει, όμως στην Παμπλόνα το σύνολο του Αρασάτε είναι αρκετά δυνατό ώστε να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί. Πάμε με το combo 1 & over 1,5 στο 2.07 της Stoiximan.

Ατρόμητος – Κηφισιά

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κηφισιά στο Περιστέρι, με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και την αναρρίχησή του στη βαθμολογία. Μεταμορφωμένη παρουσιάζεται η ομάδα του Ίλιτς στα εννέα ματς με τον Σέρβο στον πάγκο (επτά για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο), καθώς είναι αήττητη.

Αντιθέτως, καθόλου ξεκάθαρο δεν είναι το τοπίο στο στρατόπεδο της Κηφισιάς μετά την αποχώρηση του Αναστασίου. Η νίκη με 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Νίλσεν ήταν εντυπωσιακή, όμως εντελώς απογοητευτική ήταν η εμφάνιση που ακολούθησε στο εντός έδρας 6-0 από τον ΠΑΟΚ. Εκτός έδρας η ομάδα της Καισαριανής ζορίζεται αρκετά, ακόμα και χωρίς κόσμο. Μόνο προς τα αριστερά μπορούμε να κοιτάξουμε σε μια αναμέτρηση όπως αυτή, οπότε θα συνδυάσουμε τον άσο με το under 4,5, σε απόδοση 2.07 στην Stoiximan.

Δώρα* και καθημερινές προσφορές* καθημερινά στην Stoiximan

Combo
18:00

Οσασούνα – Αλμερία

1 & over 1,5

2.07
BET: 25 units
Combo
19:00

Ατρόμητος – Κηφισιά

1 & under 4,5

2.07
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending