Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά τένις που τετραπλασιάζουν! #Bilias1974

Στοιχηματικές επιλογές με ποικιλία από τα τουρνουά ATP 250 σε Μπρισμπέιν και Χόνγκ Κονγκ απο τον #bilias1974.

Καλημέρα και Καλή Χρονιά,

H επιλογή από το πρώτο άρθρο της φετινής τενιστικής σεζόν δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο Γουάιλντ δεν κατάφερε να κερδίσει πάνω από 9 games εναντίον του Φόκινα. Στον αμέσως επόμενο του αγώνα βέβαια επί ενός ισχυρότερου (στα χαρτιά) αντιπάλου όπως ο Χουρκάζ κέρδισε 12 games δείχνοντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός κάτι που υποδεικνύει ίσως ότι το διάβασμα ήταν μεν σωστό αλλά ήρθε με καθυστέρηση… Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις ATP 250

Σήμερα στα προγνωστικά τένις θα ασχοληθούμε με τα άλλα δύο τουρνουά που διεξάγονται αυτή την εβδομάδα πέρα από το United Cup. Πρόκειται για τα 250άρια τουρνουά της ATP σε Μπρισμπέιν και Χονγκ Κόνγκ.

Στο Μπρισμπέιν το πρωί της Πέμπτης έχουμε τον αγώνα του Ράφα Ναδάλ εναντίον του Αυστραλού Τζέισον Κούμπλερ. Ο μεγάλος Ισπανός άσος επέστρεψε στο Tour μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στον πρώτο του αγώνα επι του Ντόμινικ Τιμ. Αντιμετωπίζει τον «γηπεδούχο» Κούμπλερ που στον πρώτο γύρο πέρασε τον Ρώσο Καράτσεφ που αποσύρθηκε μετά από 2 σετ.

Σε ένα τουρνουά που μέχρι τώρα έχει δείξει ότι διεξάγεται σε αρκετά γρήγορες συνθήκες η εκτίμηση είναι ότι ο Ράφα θα θελήσει να «καθαρίσει» τον αγώνα γρήγορα και σίγουρα έχει τα φόντα να το πετύχει. Το line σε διάρκεια έχει οριοθετηθεί στα 106,5 λεπτά όταν στον αγώνα εναντίον του Τιμ ο Ράφα κέρδισε σε 90 λεπτά.

Επιλέγουμε λοιπόν το under 106,5 λεπτά σε απόδοση 1.87 όπως το βρίσκουμε στην Novibet.

Μεταφερόμαστε στο Χονγκ Κονγκ για την δεύτερη μας επιλογή και στον αγώνα του Ελβετού Μαρκ Αντρέα Χούσλερ εναντίον του Γάλλου Άρθουρ Φιλς που επίσης διεξάγεται το πρωί της Πέμπτης. Ο Ελβετός προέρχεται από κακό 2023 που τον έριξε πλέον στο νο194 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στα προκριματικά και στον πρώτο γύρο του τουρνουά και ελπίζει σε αγωνιστική ανάκαμψη την φετινή σεζόν.

Ο ταλαντούχος Φιλς που αποτελεί την μεγαλύτερη ελπίδα του γαλλικού τένις πέρασε με δυσκολία το εμπόδιο του καλού Κροάτη σέρβερ Γκόγιο σε τρία απαιτητικά σετ στον πρώτο γύρο. Είναι σίγουρα φαβορί αλλά το στατιστικό που τράβηξε το ενδιαφέρον μας είναι η δυσκολία που αντιμετωπίζει απέναντι σε αριστερόχειρες, όπως ο Χούσλερ, τενίστες. Ο Φιλς συνολικά έχει 60% ποσοστό νικών απέναντι σε δεξιόχειρες και 50% απέναντι σε αριστερόχειρες (σε μικρότερο βέβαια δείγμα) ενώ έχει χάσει τους 4 από τους τελευταίους 5 αγώνες απέναντι σε τέτοιους αντίπαλους. Η πρόβλεψη μας είναι ότι ο Χούσλερ με το ισχυρό του σερβίς θα είναι ανταγωνιστικός και εκεί θα βασιστούμε στις στοιχηματικές μας επιλογές.

Επιλέγουμε το χάντικαπ 3,5 games υπέρ του Χούσλερ στο 1.79 όπως το βρίσκουμε στην WinΜasters.

Σε συνδυασμό των παραπάνω επιλογών προτείνουμε και μια δυάδα, επίσης από την Winmasters, που τετραπλασιάζει την επένδυση μας με νίκη του Ναδάλ σε κάτω από 22 games και μικρότερο χάντικαπ (+2.5 games) στον Χούσλερ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Προγνωστικά τένις που τετραπλασιάζουν!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Προγνωστικά τένις που τετραπλασιάζουν!

Περισσότερα

Click to comment

Trending