Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ στο Αγρίνιο, 1.80 στο Περιστέρι #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός και Ατρόμητος – Κηφισιά ασχολείται απόψε ο #Fidel.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη σερί διαδοχική στήλη για τα ψαγμένα προγνωστικά μας, τα οποία φυσικά και θα ασχοληθούν γι’ ακόμη μία φορά με την αγαπημένη σε όλους μας Stoiximan Super League, η οποία προσφέρει αρκετές συγκινήσεις ανά αγωνιστική.

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός στο Αγρίνιο, 1-1 το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δουλεμένη η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά χρειάζεται να βρει βαθμό/βαθμούς άμεσα. Ο Γιάννης Πετράκης έστρωσε την ομάδα του Αγρινίου στο κλείσιμο του 2023 και φιλοδοξεί σε καλύτερες ημέρες. Δουλεμένες ομάδες θα έλεγα, έχει αξία το goal/goal και φυσικά θα το κρατήσω, καθώς δεν με έπεισαν αμυντικά οι δύο ομάδες.

Συνέχεια στο Περιστέρι με την αναμέτρηση Ατρόμητος – Κηφισιά. Έστρωσε η γηπεδούχος ομάδα με την έλευση του Ίλιτς, κέρδισε τον Παναθηναϊκό, έκοψε τον Ολυμπιακό και δείχνει πως θα διεκδικήσει εξάδα. Η Κηφισιά ολοκλήρωσε το 2023 με το βαρύ 6-0 από τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που γρήγορα θέλει να ξεχάσει. Θα τα καταφέρει; Δεν γνωρίζω, όμως απόψε θα στηρίξω την καλύτερη ομάδα και θα επιλέξω τον άσο.

Θα πάρω τα δύο σημεία σε μονά αποδεκτά, όποιος θέλει τα τιμάει και σε δυάδα!

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:00

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός

Goal/goal

1.95
BET: 25 units
Μονό
19:00

Ατρόμητος – Κηφισιά

1

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending