Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βαλένθια – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Βαλένθια – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.Βαλένθια – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Pabellon Fuente De San Luis
  • Διαιτητές: Μεχντί Ντιφάλα, Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και Σέφι Σέμες.
  • Προϊστορία: Σε έντεκα αναμετρήσεις, η Βαλένθια μετράει έξι νίκες και ο Παναθηναϊκός πέντε.

Ρεπορτάζ Βαλένθια

Το βράδυ της Τετάρτης, η Βαλένθια πέτυχε τη 10η νίκη της σεζόν, επικρατώντας της Εφές με 93-88. Σε ένα παιχνίδι που είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ίνγκλις με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Stat attack: Διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα με 75,2 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Εκτός έχει τεθεί ο Κλαβέρ και μένει να μάθουμε αν θα ντεμπουτάρει ο Πάνγκος.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Σε ένα ματς που φάνηκε να ελέγχει από τη δεύτερη περίοδο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ηττηθεί από τη Μπασκόνια με 75-73. Οι 25 πόντοι του Ναν δεν ήταν αρκετοί, αφού ο Αταμάν δεν κατάφερε να βρει αντίδοτο στον Τσίμα Μονέκε, που πέτυχε 20 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ. Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήγε στο 10-8, αλλά παραμένει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Stat attackΕίναι τρίτος σε κλεψίματα με 7,6 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο Παπαπέτρου. Ο Σλούκας τραυματίστηκε στο ματς με τη Μπασκόνια και είναι αμφίβολος.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βαλένθια – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ένα παιχνίδι σε ισπανικό έδαφος είναι πάντα δύσκολο. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα τη Βαλένθια στον πρώτο γύρο, τα πράγματα δε θα είναι το ίδιο εύκολα απόψε. Αυξημένο το κίνητρο για την ομάδα του Αταμάν, που αδίκησε τον εαυτό της κόντρα στη Μπασκόνια. Οι «πράσινοι» συνηθίζουν να μην ανεβάζουν ψηλά το σκορ στα εκτός έδρας παιχνίδια και οι πιθανότητες να δούμε κάτι ανάλογο απέναντι στη σκληροτράχηλη Βαλένθια είναι αρκετές. Σε πρώτο πλάνο λοιπόν το under 157,5 σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες δέχονται λιγότερους από 80 πόντους κατά μέσο όρο στη σεζόν.

Μονό
21:30

Βαλένθια – Παναθηναϊκός

Under 157,5

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending