Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ισορροπία του 2.00 στα Ιωάννινα #Jimandrez

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και στήλη που αναλύει τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ιταλία σε αποδόσεις του 2.00

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής με μπόλικο ενδιαφέρον και φυσικά με αναμετρήσεις που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Πάμε στα προγνωστικά απόψε με Ιταλία και Ελλάδα στο προσκήνιο.

Προγνωστικά: Ισορροπία στο Ούντινε

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουντινέζε και Λάτσιο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν δύσκολη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Φροζινόνε και δείχνουν πως ακόμα και χωρίς τον Τσίρο μπορούν να ανταπεξέλθουν. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο βρίσκουν δίχτυα, κομβικής σημασίας ο ρόλος του Ίσακσεν ενώ και ο Καστεγιάνος έχει βρει θέση στο βασικό rotation του Σάρι.

Από την άλλη η ομάδα από το Φριούλι κέρδισε την Μπολόνια εντός έδρας δείχνοντας καλά στοιχεία αλλά το να επαναλάβει δεύτερη σερί φορά τόσο επιβλητική εμφάνιση και ιδιαίτερα κόντρα σε μία πιο υποψιασμένη ομάδα. Βέβαια η άμυνα της Λάτσιο δεν είναι και για βραβείο αφού δέχεται μπόλικες φάσεις. Το αμφίτερμα κοντά στον διπλασιασμό αποτελεί μία τίμια επιλογή.

Προγνωστικά: Σκοράρουν με άνεση

Συνεχίζουμε με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι στην Stoiximan Super League ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν για διαφορετικούς στόχους και έχουν κίνητρο. Σίγουρα οι γηπεδούχοι αποτελούν ένα σύνολο που αδικείται από τα αποτελέσματα. Στον πρώτο γύρο έπαιξε αρκετά έκτος έδρας ενώ εντός απέναντι σε ομάδες εκτός του Big-5 δεν ηττήθηκε. Με την αλλαγή προπονητή σίγουρα έχουν υπάρξει νέα δεδομένα και οι παίκτες καλούνται να προσαρμοστούν σε αυτά, ενώ χρόνος για να γίνει η δουλειά αυτή υπήρξε.

Από την άλλη οι παίκτες του Ράσταβατς έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στην ανατροπή με τον Άρη για ένα ημίχρονο και εκτός έδρας έχουν συλλέξει αρκετούς βαθμούς ενώ πάντα είναι ανταγωνιστικοί.

Παρόλα αυτά αμυντικά δεν βρίσκεται η σταθερότητα που απαιτείται και συνεχώς δέχονται γκολ. Με τα στοιχεία αυτά το αμφίτερμα και εδώ στον διπλασιασμό αξίζει.

Μονό
16:00

Ουντινέζε – Λάτσιο

Goal/goal

1.90
BET: 20 units
Μονό
17:30

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης

Goal/goal

2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending