Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μας κολάζει το 3.50 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Ίντερ – Βερόνα και Φροζινόνε – Μόντσα ασχολείται στην στήλη του Σαββάτου ο #Fidel έως 3.50.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Εύκολο 2/2 για τα ψαγμένα προγνωστικά της Πέμπτης, εκεί όπου ο Παναιτωλικός με τον Πανσερραϊκό επιβεβαίωσαν εύκολα το goal/goal, ενώ ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς, επιβεβαιώνοντας με τη σειρά του τον άσο που προτάθηκε. Πάμε στα σημερινά μας!

Ξεκίνημα θα γίνει από το Μιλάνο και την αναμέτρηση της Ίντερ απέναντι στη Βερόνα. Κυνηγάει γι’ ακόμη μία σεζόν τον τίτλο η Ίντερ, τον οποίο βέβαια απώλεσε πέρυσι από τη Νάπολι. Η Βερόνα δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής, δύσκολη η έξοδός της, θα χρειαστεί να υπερβεί τις δυνάμεις της για να φύγει έστω με το βαθμό της ισοπαλίας. Εκτιμώ πως η ομάδα από το Μιλάνο θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα και μάλιστα θα το πετύχει από το ημίχρονο. Combo λοιπόν με άσο από ημίχρονο και over 1,5.

Συνέχεια με το Φροζινόνε – Μόντσα. Δύο ομάδες με μικρές διαφορές σε ρόστερ, αλλά και στη βαθμολογία, αφού η γηπεδούχος βρίσκεται στους 19 και η φιλοξενούμενη στους 22. Δεν βρίσκονται σε καλή πορεία και αμφότερες θα παλέψουν πρωτίστως για να μην ηττηθούν. Ζαριά στην ισοπαλία.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
13:30

Ίντερ – Βερόνα

1 ημίχ. / 1 τελ. & over 1,5

1.75
BET: 25 units
Μονό
16:00

Φροζινόνε – Μόντσα

Χ

3.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending