Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εκπλήξεις σε Ελλάδα και Γαλλία #Jimandrez

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει αναλύοντας τα δεδομένα στις αναμετρήσεις της Basket League αλλά και του Κυπέλλου Γαλλίας.

Καλησπέρα σε όλους. Νέο Σαββατοκύριακο στη σεζόν, πρώτο του νέου έτους με επιλογή σε ποδόσφαιρο στη Γαλλία αλλά και με ενδιαφέρον στην ελληνική Basket League. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μιλάει η έδρα και η ψυχολογία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Μπρεστ απέναντι στην Ανζέ. Ενδιαφέρον ματσάρισμα ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ομάδες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και τερμάτισαν το 2023 με αρκετά καλό πρόσημο. Βέβαια δύσκολα μπορούν να κοντράρουν τις ομάδες που διεκδικούν τετράδα οπότε θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του Κύπελλου. Πέρυσι το πήρε η Τουλούζ, πρόπερσι η Ναντ, οπότε οι κόκκινοι της Βρέστης μπορούν και εκείνοι να ονειρεύονται μία τεράστια έκπληξη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο για τον θεσμό διαχρονικά και ιδιαίτερα τώρα που είναι στην πρώτη θέση της Ligue 2 και ουσιαστικά τους ενδιαφέρει η άνοδος στην κορυφαία κατηγορία. Με τα δεδομένα αυτά ο άσσος σε αξιόλογη τιμή μπορεί να μπει στις επιλογές μας.

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Μαρούσι στο ματς που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι έχουν τρομερά θέματα να λύσουν καθώς μετά την ήττα της Τρίτης από την Τόφας, πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία την άλλη εβδομάδα στη Τουρκία οπότε το μυαλό τους είναι εκεί. Βέβαια σε αυτό ήρθε να προστεθεί και όλο το σκηνικό με την αποχώρηση του Σμιθ ενώ παράλληλα ο Άλστον χτύπησε στην προπόνηση σε μία αρχή έτους που μόνο καλή δε τη λες για τον Δικέφαλο. Στην αντίπερα υγεία βγάζει το Μαρούσι όλη την σεζόν, έχει μερικούς εξαιρετικούς Αμερικάνους και έχει δείξει τεράστιο τσαγανό απέναντι στους μεγάλους. Με τα δεδομένα αυτά αξία βρίσκουμε στην κόντρα του ΠΑΟΚ καθώς έχει δείξει φέτος πως πολλά παιχνίδια μπορεί να τα κάνει ντέρμπι από το πουθενά. Εξάλλου και με την Καρδίτσα δυσκολεύτηκε. Το over 77,5 των φιλοξενούμενων αξίζει.

Μονό
14:45

ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Over 77,5 Μαρούσι

1.80
BET: 20 units
Μονό
16:30

Μπρεστ – Ανζέ

1

1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending