Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Combo, ειδικά και πολλά γκολ… #TheMagician

Προγνωστικά Κυριακής, πολλών επιλογών και υψηλών αποδόσεων από τον #TheMagician, σε Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία.

Καλημέρα σας! Έλληνες, Ιταλοί και Τούρκοι μας κρατάνε συντροφιά αυτή την Κυριακή, περιμένοντας να συναντήσουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο και τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σπουδαία παιχνίδια σήμερα, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά και ντέρμπι με το γόητρο να κυριαρχεί. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με αρρυθμίες οι δύο ομάδες

Ξεκινάμε από την Ιταλία. Δεν κατάφερε να μείνει για πέμπτο σερί παιχνίδι αήττητη η Τορίνο, χάνοντας με 1-0 στην Φλωρεντία. Προσπαθεί κάθε χρόνο για το κάτι παραπάνω, αλλά οι αδυναμίες που βγάζει εκτός έδρας στοιχίζουν. Φέτος στο Τορίνο παρουσιάζεται πολύ πιο επιθετική και αποτελεσματική (4-4-1), αποκομίζοντας τα 2/3 των συνολικών βαθμών της.

Η Νάπολι από την άλλη, τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το «Ντιέγκο Μαραντόνα». Οι πρωταθλητές με 28 βαθμούς σε 18 αγώνες, βρίσκονται στην όγδοη θέση, πέντε μακριά από την τετράδα. Ο Δεκέμβριος ήταν πάντως καταστροφικός μήνας, καθώς η Νάπολι συγκέντρωσε μόλις τέσσερις βαθμούς στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Ηττήθηκε από Ρόμα, Ίντερ και Γιουβέντους, ενώ σκόραρε δις απέναντι στην Κάλιαρι. Με τον ‘Οσιμεν στην Εθνική του ομάδα, δυσκολεύει το έργο της.

Σημείο: Αναμένονται λίγα γκολ. Θα κρατήσω το 0-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου με απόδοση 2.52 στη Stoiximan. Δεύτερη επιλογή τα over 4,5 κόρνερ για τη Νάπολι με απόδοση 2.15 επίσης στη Stoiximan.

Νίκη ηρεμίας

Στην μετά Γιοβάνοβιτς εποχή, ο Παναθηναϊκός οφείλει να βγάλει σταθερότητα στην απόδοση του. Ο Τερίμ δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών καθώς ακολουθούν μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου συνεχόμενα ντέρμπι. Πρώτα με τον Ολυμπιακό (διπλοί αγώνες Κυπέλλου), έπειτα για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ξανά. Αποδίδει πολύ καλά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά απέναντι σε ομάδες εκτός της πρώτης εξάδας του πρωταθλήματος. Στον πόντο πίσω από την κορυφή, σημερινή νίκη, που μπορεί να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση, θα τονώσει και την ψυχολογία του.

Ο Παναιτωλικός σ’ ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, επικράτησε εντός του Πανσερραϊκού με 3-2, φθάνοντας τους 14 βαθμούς και τη δέκατη θέση. Διψούσε για την νίκη το συγκρότημα του Πετράκη, που έφτασε τα τέσσερα ματς χωρίς ήττα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μακριά από την έδρα του, χάνεται στους πέντε ανέμους, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς σε οχτώ αγώνες. Κλείνεται στα καρέ του, παίζοντας με αντεπιθέσεις, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής.

Σημείο: Αναμένω οι γηπεδούχοι, ως ανώτερη ομάδα, να πάρουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Επιλογή σε combo στη Stoiximan, το over 1,5 γκολ του Παναθηναϊκού και over 2,5 κάρτες των φιλοξενούμενων, απόδοσης 2.12.

Προγνωστικά: Στο κυνήγι του τίτλου

Πάμε Τουρκία. Η Γαλατάσαραϊ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Φενέρμπαχτσε (0-0) την τελευταία αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ματς με λίγες φάσεις, καθώς καμία ομάδα δεν ήθελε να φύγει ηττημένη. Στους 14 βαθμούς η διαφορά από την τρίτη θέση, θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα οι δυο τους. Το απόλυτο έχουν οι γηπεδούχοι εντός έδρας, με 8/8 νίκες, παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο. Διαθέτουν την τρίτη καλύτερη εντός έδρας επίθεση και την καλύτερη άμυνα, η οποία τσακίζει κόκκαλα (έξι γκολ παθητικό).

Η Κόνιασπορ βρίσκεται οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού με τους 18 βαθμούς της σε 17 αγώνες. Παρόλο που έχει βρει δίχτυα σε επτά από τους οχτώ εκτός έδρας αγώνες, έχει συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπορεί να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Σίγουρα μαχητική, αλλά το επίπεδο δυσκολίας πιάνει ταβάνι σήμερα.

Σημείο: Ακόμα και να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι είναι ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Θα κρατήσω τον άσο και over 1,5 και να σκοράρει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ικάρντι, απόδοσης 1.95, σε bet builder στη Stoiximan.

Ευκαιρία για τη Γιουβέντους

Έπρεπε να φθάσουμε στην 18η αγωνιστική για να μην δεχθεί γκολ η Σαλερνιτάνα. Αποτέλεσμα αυτού, να φύγει με νίκη 1-0 από την Βερόνα κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για σωτηρία. Παραμένει ουραγός, αλλά έκλεισε την ψαλίδα με τις άλλες ομάδες. Επιθετικά βρίσκει λύσεις και σκοράρει, αλλά η αχίλλειος πτέρνα της, η άμυνα, την έχει καθηλώσει εδώ και δύο μήνες στην τελευταία θέση.

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έκλεισε ιδανικά τη χρόνια νικώντας 1-0 της Ρόμα στο Τορίνο. Επικρατεί πειστικά-επαγγελματικά των αντιπάλων της, χωρίς ταυτόχρονα να βλέπουμε πολλά τέρματα στους αγώνες της. Στο κατόπι της πρωτοπόρου Ίντερ, δεν περιμένω να περιμένω να χαριστεί στο συγκρότημα του Ιντζάγκι.

Σημείο: Πριν τρεις μέρες η Γιουβέντους φιλοδώρησε με έξι γκολ τη Σαλερνιτάνα για το Κύπελλο. Σήμερα κρατάω πρώτον το over 1,5 γκολ της Γιουβέντους στο 1.60. Επίσης το over 2,5 κάρτες στην Σαλερνιτάνα στο 1.93, μιας και οι γηπεδούχοι θα δώσουν και καμιά κλοτσιά παραπάνω για να κρατήσουν τους φιλοξενούμενους, μακριά από τα καρέ τους. Αμφότερες οι αποδόσεις στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Στο ντέρμπι στης πόλης

Θα κλείσω τα προγνωστικά με το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ. Σ’ αυτά τα παιχνίδια επικρατεί πολλές φορές το πάθος και η ένταση των παιχτών στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι είναι η μέρα με τη νύχτα όταν παίζουν εντός έδρας σε σχέση με εκτός. Τους 20 από τους 24 βαθμούς, τους μάζεψαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βγάζοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση στο αγωνιστικό τους πρόσωπο. Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα τέλη Οκτώβρη από την ΑΕΚ στην Αθήνα, έχει βρει ρυθμό και απάντησε με επτά σερί νίκες, όλες με over 2,5. Πολύ αποτελεσματικός, δεν σπαταλάει πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά εκτός δέχεται αρκετές φάσεις από τους αντιπάλους.

Σημείο: Θα διεκδικήσουν τη νίκη οι δύο ομάδες και οδηγούμαι στο over 2,5, απόδοσης 2.07 στην Stoiximan.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Εντέν Αζάρ (33), Γιαν Όμπλακ (31 – Ατλέτικο Μαδρίτης)

Καλή επιτυχία!

Combo, ειδικά και πολλά γκολ...ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Combo, ειδικά και πολλά γκολ...

Περισσότερα

Click to comment

Trending