Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευκαιρία για ξέσπασμα στο 1.85 #Jimandrez

Ασιατικά... εν Ελλάδι στο 2.56

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από Ελλάδα και Stoiximan Super League στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη με προγνωστικά για Δευτέρα με ένα παιχνίδι και τον αγώνα ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λαμία. Το παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό αφού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα συνεχίσει στην διεκδίκηση της έκτης θέσης. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Να πάρει ανάσα επιτέλους

Ματς με πολλές αναγνώσεις. Οι γηπεδούχοι με τον Μελ στον πάγκο δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο και δείχνουν περισσότερο μπερδεμένοι παρά βελτιωμένοι. Δεν έχουν κερδίσει κάποιο ματς με τον Ισπανό στον πάγκο ενώ η εικόνα τους δεν είναι η καλύτερη παρότι δημιουργικά στο τελευταίο ματς εμφανίστηκαν κάπως καλύτεροι.

Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι του Βόκολου παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, κέρδισαν τον Ολυμπιακό αλλά έχουν πολλές υποθέσεις να διαχειριστούν με πρώτη εκείνη του Καρλίτος που μοιάζει εκτός ομάδας ενώ προέκυψαν και μερικές απουσίες. Βέβαια το ποδόσφαιρο που παράγουν είναι εντυπωσιακό για τις δυνατότητες τους και δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν την έκτη θέση.

Δύσκολο ματς από όλες τις απόψεις ωστόσο οι γηπεδούχοι χρειάζονται την νίκη. Νομοτελειακά θα έρθει αφού έχουν να επικρατήσουν σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 2 Οκτωβρίου, θα στηρίξουμε τον άσσο.

Μονό
20:00

ΟΦΗ – Λαμία

1

1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending