Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαμία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

ΟΦΗ – Λαμία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΟΦΗ – Λαμία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΟΦΗ – Λαμία προγνωστικά

  • «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (9.088), Ηράκλειο.
  • Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος.
  • Πρώτος γύρος: Λαμία – ΟΦΗ 2-2.
  • Ο ΟΦΗ είναι αήττητος στα τελευταία πέντε ματς απέναντι στη Λαμία, με απολογισμό 7-3-1 στα τελευταία έντεκα μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Εντός έδρας ο ΟΦΗ τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων κόντρα στη Λαμία.
  • Σε πέντε από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Ρεπορτάζ ΟΦΗ

Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, χάνοντας με 4-0 από τον αρκετά ανώτερο ΠΑΟΚ. Χωρίς να παίζει άσχημα, κι ενώ φάνηκε να ετοιμάζεται να πάει στα αποδυτήρια με τη λευκή ισοπαλία, έπειτα από χαμένο πέναλτι του Σβαμπ στο 23’, εν τέλει βρέθηκε πίσω με 2-0 χάρη σε γκολ των Ντεσπόντοφ (39’) και Μπάμπα (41’). Μάλιστα, παραλίγο το σκορ να γίνει 3-0, αλλά ο Σαμάτα δεν κατάφερε να σκοράρει από τα έντεκα μέτρα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Πεσμένος ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, με τους Κρητικούς να έχουν περισσότερες αλλά ανούσιες φάσεις. Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι και βρήκε δύο γκολ με τους Μάρκος Αντόνιο (89’) και Μπράντον Τόμας (90+2’). Τρία στα τρία σε ήττες μετρά ο ΟΦΗ με τον Πέπε Μελ στον πάγκο, δίχως να καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα.

Stat attack: Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία εννιά ματς πρωταθλήματος. 

Απουσίες: Μοναδική σίγουρη απουσία αυτή του Χριστογεώργου, ενώ αμφίβολος θεωρείται κι ο Καρώ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπάουμαν – Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα – Μεγιάδο, Μπάκιτς – Τοράλ, Νέιρα, Ριέρα – Φελίπε.

Ρεπορτάζ Λαμίας

Ξεκίνησε ιδανικά το 2024, κερδίζοντας με 1-0 τον Ολυμπιακό και μπήκε και πάλι δυναμικά στη μάχη της εξάδας. Το γκολ του Σλίβκα στο 4’ αποδείχθηκε αρκετό για να της δώσει τη νίκη, με την οποία έφτασε τους 20 βαθμούς και παρέμεινε στο -3 από τον έκτο Αστέρα. Πάντως, η ομάδα του Βόκολου έπαιξε εξαιρετικά και στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Μετά την ανάπαυλα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Υπήρξαν στιγμές που ο Ολυμπιακός έγινε απειλητικός, όμως γενικά δε βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση και τελικά η Λαμία πήρε το τρίποντο, για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ματς πρωταθλήματος επί των Πειραιωτών.

Stat attack: Έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία 13 επίσημα εκτός έδρας ματς της.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καρλίτος και Σαραμαντάς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ – Νούνιεζ, Τζανδάρης – Τσιλούλης, Σλίβκα, Μαρτίνεζ – Ακούνια.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΟΦΗ – Λαμία προγνωστικά

Ο ΟΦΗ είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα στο πρωτάθλημα, με τέσσερις σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει. Ενδεχόμενη ήττα θα τον αφήσει πολύ πίσω στη διεκδίκηση της έκτης θέσης, οπότε περιθώρια δεν υπάρχουν. Αναμένουμε αντίδραση κόντρα στην πολύ σκληροτράχηλη, αλλά και αδύναμη εκτός έδρας Λαμία. Ο άσος πληρώνει 1.83 στην Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending