Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εφές ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Εφές προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Εφές ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Εφές προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητές:  Ιλία Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγκα και Γκίτις Βίλιους
  • Προϊστορία: Σε 31 παιχνίδια από το 2000 και έπειτα, ο Παναθηναϊκός μετράει 17 νίκες και η Εφές 14.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Η περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε άσχημα για τον Παναθηναϊκό με την ήττα στο τέλος από τη Μπασκόνια, σε ένα ματς που φάνηκε να ελέγχει. Η δεύτερη αποστολή του όμως στην Ισπανία ήταν πετυχημένη, αφού πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τη Βαλένθια και έσπασε την κατάρα των συνεχόμενων ηττών επί ισπανικού εδάφους. Συγκινητικός ο Γκραντ, ο οποίος έπαιξε σχεδόν σε όλο το ματς και μαζί με τον Βιλντόζα που ήταν πρώτος σκόρερ, πήραν την ομάδα τους από το χέρι και την οδήγησαν στη νίκη. Ο Αργεντίνος ήταν ο μεγάλος άτυχος των προηγούμενων ημερών, αφού τραυματίστηκε άσχημα, τη στιγμή που φάνηκε να βρίσκει ρυθμό.

Stat attack: Είναι δεύτερος σε κλεψίματα με 7,6 ανά ματς.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι Παπαπέτρου και Βιλντόζα.

Ρεπορτάζ Εφές

Η Εφές ήταν η μία από τις δυο πρωταγωνίστριες του καλύτερου αγώνα στην ιστορία της Euroleague. Δεν είναι υποκειμενικό, αφού οι αριθμοί και τα ρεκόρ μιλούν από μόνα τους. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη κρίθηκε στην τέταρτη παράταση, με τους Ισπανούς να επικρατούν με 130-126. Ο Λάρκιν ήταν ο πρώτος σκόρερ των Τούρκων με 32 πόντους και μαζί με τον Πλάις βρέθηκαν στο παρκέ για 53 λεπτά έκαστος! Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα της Εφές, που βρίσκεται στη 15η θέση με ρεκόρ 7-12.

Stat attack: Είναι τρίτη σε τάπες με 2,9 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Κλάιμπερν και Οζντεμίρογλου. Νέο πρόβλημα ο τραυματισμός του Τζόουνς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Εφές προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές και θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στην Πόλη. Οι δυο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες, αν και αμφότερες έχουν μάθει να παίζουν κυρίως χωρίς τους τραυματίες που έχουν αυτή τη στιγμή. Μη γελιόμαστε, ο Βιλντόζα ήταν ουσιαστικά απών από την αρχή της σεζόν. Το κουπί θα τραβήξουν οι Ναν, Σλούκας και Γκραντ στην περιφέρεια, χωρίς να δούμε μεγάλες διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Η Εφές απέδειξε στη Μαδρίτη ότι διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και μπορεί να κοιτάξει οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Η ομάδα του Αταμάν έχει δείξει ότι αποκτά μέταλλο νικητή και μέσα στο ΟΑΚΑ αποκτά μεγαλύτερη δυναμική. Θεωρώ πως ο άσος είναι εφικτός, ακόμα και με χάντικαπ 5,5 πόντων.

Περισσότερα

Click to comment

Trending