Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κρίσιμη μάχη για τον Προμηθέα #Siav

προγνωστικά

Ο #Siav επιστρέφει με έξι επιλογές από τη μάχη του Προμηθέα αλλά και αναμετρήσεις της Euroleague.

Καλησπέρα αλάνια μου, 2/3 προτάσεις πετύχαμε την προηγούμενη φορά με το συγκρότημα του Τρινκιέρι να μας χαλάει το απόλυτο. Πλούσιο το κουπόνι μας σήμερα, με προγνωστικά σε νικητές, παίκτες αφού έχουμε δράση σε πολλές ευρωπαϊκές διοργανώσεις της πορτοκαλί θεάς.

Προγνωστικά: Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν

Ένα ωραίο ειδικών παικτών έχουμε ξεχωρίσει από την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν και αφορά τον Γουίλμπεκιν. Ο Σκότι στα τελευταία ματς έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, του αρέσει πιο πολύ να δημιουργεί και όταν επιτίθεται προτιμά κυρίως να είναι έξω από την γραμμή των 6.75. Από την άλλη ο Ομπράντοβιτς θα θελήσει να του αφήσει το σουτ παρά να του δώσει διάδρομο, ενώ ο αμυντικός θα είναι κολλημένος πάνω του με αποτέλεσμα να του αποτρέψει τον διάδρομο προς το καλάθι. Εμείς θα ποντάρουμε σε αυτό.

Προμηθέας – Λε Μαν 

Οι Πατρινοί μετά το διπλό στην Γαλλία επί της Λε Μαν, έχουν την υπόθεση πρόκριση μέσα στο σπίτι τους. Καλούνται να παίξουν ένα μεγάλο ματς και τα μεγάλα ματς είναι φτιαγμένα για τους μεγάλους παίκτες . Ένας είναι και ο Χέιλ, ο οποίος μαζί με τον Κάουαν αποτελούν τα βαρόμετρα του Προμηθέα. Θα βρεθούν πολλή ώρα στο γήπεδο και αν είναι σε καλή μέρα θα βάλουν άνετα τα 14 ποντάκια που θέλουμε για να πληρωθούμε.

Προγνωστικά: Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας

Οι Γάλλοι συνεχίζουν να προβληματίζουν παρά την νίκη τους επί των Λιθουανών (κατ’ εμε αποτελεί πυροτέχνημα) , άλλαξαν τρίτο προπονητή μέσα στην χρονιά και  τα προβλήματα είναι ακόμα ‘άλυτα. Από την άλλη ο Ερυθρός κυριάρχισε στο ντέρμπι της Σερβίας , έχει ψυχολογικό boost , έχει ενέργεια , έχει καλό σύνολο και σοβαρό coach και μεις είμαστε μαζί τους….

Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου

Τις νίκες της θέλει να συνεχίσει η Αρμάνι Μιλάνο επί της Άλμπα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλή φόρμα και να έχουν καλύτερο ρόστερ. Μπορούν να υπερασπιστούν την έδρα τους, μπορούν να πανηγυρίσουν ακόμα μια νίκη. Η Άλμπα δεν εντυπωσιάζει , ο coach Γκονζάλεθ δεν έχει πάρει ό,τι θέλει από τους παίκτες του. Ο μόνος που κάνει την διαφορά είναι ο Στέρλινγκ Μπράουν ο οποίος παίζει 30 λεπτά σε κάθε ματς, σουτάρει, παίρνει ριμπάουντ μετά τα μπλοκ άουτ των ψηλών, βλέπει γήπεδο και είναι γενικότερα ένα πολυεργαλείο. Θα τον στηρίξουμε…

Ειδικό
19:30

Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν

Γουίλμπεκιν under 1,5 εύστοχα δίποντα

1.57
BET: 35 units
Ειδικό
20:30

Προμηθέας – Λε Μαν

Χέιλ over 13,5 πόντοι

1.78
BET: 30 units
Ειδικό
20:30

Προμηθέας – Λε Μαν

Κάουαν over 13,5 πόντοι

1.80
BET: 30 units
Combo
20:30

Προμηθέας – Λε Μαν

Χέιλ over 13,5 πόντοι & Κάουαν over 13,5 πόντοι

3.50
BET: 15 units
Μονό
21:30

Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας

2

1.70
BET: 40 units
Combo
21:30

Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου

1 & Μπράουν over 15,5 PRA

1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending