Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το 4.80 στο «Derby della Capitale» #Bats

Έξι επιλογές περιλαμβάνει η στήλη του #Bats, με αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.88 έως το 4.80.

Λίγα αλλά καλά ματς έχει το σημερινό πρόγραμμα, με προγνωστικά σε Ρώμη, Ριάντ και Μιλάνο.

Προγνωστικά: Λάτσιο – Ρόμα

Ντερμπάρα μίσους έβγαλε η κληρωτίδα των προημιτελικών του κυπέλλου Ιταλίας, ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα. Δεύτερη συνάντηση στην σεζόν για τις δύο ομάδες, μετά το άχαρο 0-0 του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά από πλευράς θεάματος, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις (2.50 το over 2,5).

Αντ’ αυτού, δεδομένου κι ότι στο πρωτάθλημα αμφότερες διάγουν μέτρια πορεία, το γεγονός ότι θα δώσουν μεγάλη σημασία στο σημερινό ματς δείχνει πως θα επικρατήσει η τακτική, η αμυντική προσήλωση, και… το «ξύλο». Βασική επιλογή μας οι over 6,5 κάρτες (1.88), συμπληρωματικά θα πάρουμε και την κόκκινη κάρτα στο 2.82. Επιπλέον, θα πάμε και σε μια πιο fun bet επιλογή με το να κριθεί το ματς στο πέναλτι, σε απόδοση 4.80 στην Stoiximan. Δεν αποκλείεται να δούμε άλλο ένα… βασανιστικό 0-0.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην Ισπανία δεν έχουμε κύπελλο, αλλά Super Cup, το οποίο εδώ και κάποια χρόνια έχει αλλάξει τρόπο διεξαγωγής. Πλέον αγωνίζονται πέρα από πρωταθλήτρια και κυπελλούχο και η δεύτερη της βαθμολογίας (εν προκειμένω η τρίτη αφού η δεύτερη ήταν και κυπελλούχος), αλλά και η φιναλίστ του κυπέλλου. Πρώτος ημιτελικός λοιπόν είναι αυτός μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Φαβορί ασφαλώς είναι η «βασίλισσα», αλλά εννοείται πως κι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν αρκετές πιθανότητες. Δεν είναι ματς για να μπλέξουμε με σημείο, αφού οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι αρκετά απρόβλεπτες. Πάντως, το 3-1 του πρωταθλήματος μας προϊδεάζει για ένα ανοιχτό ματς. Σε εκείνο το παιχνίδι έγιναν 30 τελικές συνολικά, με τη Ρεάλ να πραγματοποιεί τις 20. Εδώ θα πάμε με τις 26+ τελικές συνολικά και τις 15+ τελικές της Ρεάλ, αμφότερα στο 2.10 της Novibet.

Προγνωστικά: Μίλαν – Αταλάντα

Επιστρέφουμε για κλείσιμο στο Coppa Italia με το άλλο ματς της ημέρας. Μίλαν – Αταλάντα στο «Σαν Σίρο» με δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία να αναμετρώνται. Αήττητοι στα τελευταία έξι επίσημα ματς οι «ροσονέρι» με απολογισμό 5-1-0, ενώ κι η ομάδα του Γκασπερίνι έχει πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Παράλληλα, η Μίλαν μετρά οκτώ over 2,5 στα τελευταία εννιά ματς της, ενώ για την Αταλάντα το ίδιο ισχύει για 5/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Παράλληλα, το μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα έληξε 3-2 κι είχε φάσεις και για περισσότερα γκολ. Όλα οδηγούν στην επιλογή του over 2,5, που πληρώνει 1.92 στην Betsson.

Περισσότερα

Click to comment

Trending