Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Eurocup και Κύπελλο έως 13.51 #Masterchefbet

Ρεπορτάζ... φωτιά! Οριστική απόφαση από τον Αραούχο!

Προγνωστικά από το Eurocup, άλλα και το κύπελλο Ελλάδος έχει ο #Μasterbetchef. Τrixie στο 13.51 και ειδικό του 4.33!

Αγαπητοί φίλοι η στήλη δεν πήγε καλά στα πρώτα προγνωστικά volley της χρονιάς. Κάτι που συμβαίνει σπάνια όπως ξέρει όποιος παρακολουθεί συχνά. Πάμε σήμερα να επιστρέψουμε στα ταμεία με Eurocup και Κύπελλο Ελλάδος.

Προγνωστικά. Η επιστροφή του Αυτοκράτορα.

Για την ωραία ομάδα που έφτιαξε φέτος ο καλός κόουτς Καστρίτης, έγραψα στην τελευταία στήλη του 2023, όπου παρέθεσα και κάποια μακροχρόνια προγνωστικά. Ο Άρης επιστρέφει δυναμικά σε Ελλάδα κι Ευρώπη και σήμερα θέλει το διπλό απέναντι στην καλή Κλούζ, ώστε να βάλει θεμέλια πρόκρισης.

Άλλη μια ομάδα που τράβηξε την προσοχή μου τελευταία είναι η Τρέντο. Καλά οργανωμένη, με αιχμή έναν από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη, τον Γκατζιούλης. Έναν καταπληκτικό παίκτη, που μας πλήρωσε επανειλημμένα στα προγνωστικά του Mundobasket 2023.

Eκεί όπου με την Λετονία του κορυφαίου προπονητή Λούκα Μπάνκι, τρελάναν τον κόσμο και τα προγνωστικά. Ο Ιταλός κόουτς συνέχισε την καλή δουλειά στην Ιταλία με την Μπολόνια. Η οποία είναι σταθερά στην πρώτη τριάδα της Euroleague. Aντίθετα η Μακάμπι είναι πολύ ασταθής και δύσκολα θα πετύχει κάτι καλό φέτος, αφού δεν ασχολείται καθόλου με την άμυνα της.

Προγνωστικά: Σκοράρει ξανά ο Μορόν

Έχουμε και Κύπελλο Ελλάδος σήμερα. Ένας παίχτης που έχει ξεχωρίσει γενικά είναι ο Μορόν του Άρη. Αρχοντικός επιθετικός, που βλέπει γήπεδο και παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έχει πετύχει ήδη διψήφιο αριθμό γκολ ως τώρα, και απέναντι στην ασταθή άμυνα της ΑΕΚ, περιμένω να σκοράρει ξανά.

Eurocup και Κύπελλο ως 13.51ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Eurocup και Κύπελλο ως 13.51

Trixie απόδοσης 13.51
19:00

U-BT Κλουζ – Άρης

2 (+2,5)

2.35
19:00

Τουρκ Τέλεκομ – Τρέντο

2

2.50
22:30

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βίρτους Μπολόνια

2

2.30
BET: 28 (4Χ7) units
Ειδικό
19:30

ΑΕΚ – Άρης

Γκολ Λ.Μορόν

4.33
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending