Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Για την ανατροπή και την πρόκριση

 

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:00) στην ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας

Ημέρα Κυπέλλου Ελλάδας Betsson σήμερα, με τον Βόλο να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 17:00 (Cosmote Sport 3) στην ρεβάνς του 1-0 εις βάρος του, για την φάση των «16» του θεσμού.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» λοιπόν είχε επικρατήσει δύσκολα 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σβαμπ στην Τούμπα, με τον Βόλο να του ακυρώνεται πεντακάθαρο γκολ του Μωραΐτη.

Οι κυανέρυθροι του Άνχελ Λόπεθ δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, βάση αποτελεσμάτων τουλάχιστον, καθώς μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες στη Stoiximan Super League από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ατρόμητο, με την τελευταία τους εντός έδρας νίκη να χρονολογείται στις 29/11 και το 1-0 εις βάρος του Πανσερραϊκού.

Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη, είδαν το νικηφόρο σερί εννέα αγώνων να σπάει την χειρότερη στιγμή, καθώς ηττήθηκαν 2-1 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και υποχώρησαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά, ο Άνχελ Λόπεθ δεν υπολογίζει τους Άλχο, Μύγα, Τάχατο και τον Σιαμπάνη φυσικά.

Αμφίβολοι οι Τσοκάνης και Μπαριέντος (ελάχιστες πιθανότητες) με τους Βολιώτες να μην ανακοινώνουν αποστολή.

Από την άλλη, ο Λουτσέσκου πορεύεται χωρίς Σαμάτα, Εκόνγκ, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ και Φ. Σοάρες, έχοντας όμως ξανά διαθέσιμο τον Λύρατζη.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση τον Αστέρα Τρίπολης ή τον Πανσερραϊκό.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Βόλος (Ά. Λόπεθ): Κόβατς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντέλετιτς, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Γκαρσία
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τζίμας

Διαιτητής: Μαλούτας
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Κούλα
4ος: Τσιάρας
VAR: Βεργέτης, Μωϋσιάδης

Trending