Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός  Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Παλάου Μπλαουγκράνα
  • Πέρυσι ο Ολυμπιακός έκανε «διπλό» στη Καταλονία
  • Η Μπαρτσελόνα «άλωσε» το ΣΕΦ στον πρώτο γύρο.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Πολλά και σοβαρά προβλήματα η φετινή Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Βαρκελώνης μπορεί να παραμένει εξαιτίας των μοναδών της ψηλά στην Euroleague ωστόσο προβληματίζει και δεν βγάζει υγεία. Ένα σύνολο με ακραία ποιότητα και με εντυπωσιακές προδιαγραφές, δεν κερδίζει πάντα και απέναντι στους «μεγάλους» δεν αντέχει την πίεση. Κέρδισε την Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι ωστόσο δεν πείθει και προσπαθεί κάθε φορά να επιβεβαίωσε τα όσα γραφόντουσαν στην αρχή της σεζόν. Μοναδικός πρωταγωνιστής ο Ερνανγκόμεθ που παλεύει ενώ σχετικά σταθερός είναι και ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

Stat attack: Over 85,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

 

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις με 2/2 στη προηγούμενη διαβολοβδομάδα, κερδίζοντας Αρμάνι και Μονακό. Εξαιρετικός ο Σακ Μακίσικ τα έδωσε όλα, ενώ παράλληλα ο Μήτρου-Λονγκ έκανε ντεμπούτο και βοήθησε με την εξαιρετική ταχύτητα του. Φυσικά χρειάζονται διορθώσεις στο αγωνιστικό πλάνο αλλά η άμυνα του τον βοηθάει να κερδίζει τα παιχνίδια. Κόντρα στη Μονακό μπόρεσε να κλείσει τον Τζέιμς τόσο ώστε να τον κρατήσει χαμηλά. Εξάλλου είναι η καλύτερη άμυνα της λίγκας και από εκεί αναμένεται να πάρει πράγματα στην Καταλονία.

Stat attack: Κρατάει κάτω από τους 80 πόντους τους αντιπάλους του.

Απουσίες:. Δεν αναφέρεται κάτι.

 

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός προγνωστικά

Δύσκολο παιχνίδι για σημείο, ο Ολυμπιακός θα πάει σε κλειστό ρυθμό το παιχνίδι και ενδέχεται να αναγκάσει σε μπόλικα λάθη την αντίπαλο του. Καλύτερη επιλογή το under 157,5 σε αποδεκτή τιμή.

 

Μονό
21:30

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Under 157,5

1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending