Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μονακό ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Μονακό προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μονακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Μονακό προγνωστικά

  • Ο.Α.Κ.Α
  • Στον πρώτο γύρο επικράτησε με 91-90 ο Παναθηναϊκός
  • Δεν έχει κερδίσει ποτέ εντός έδρας τη Μονακό.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει την υγεία και έχει μπορέσει να παίρνει τα σημαντικά παιχνίδια εντός έδρας. Η νίκη επί της Εφές ήταν δείγμα του εξαιρετικού προγραμματισμού που έχει κάνει και με την άμυνα που έχει δημιουργήσει, έχει βρει τους ρυθμούς του. Έκανε ένα καλό ημίχρονο, μπόρεσε να κερδίσει στο δεύτερο και προχωράει. Ξεχώρισε ο Γκριγκόνις με τα επτά τρίποντα του, καλοί οι Ναν και Λεσόρ, καλείται να κάνει το 2/2 στη διαβολοβδομάδα.

Stat attack: Επιβεβαιώνει το χάντικαπ του συνήθως στα εντός έδρας ματς

Απουσίες: Απουσιάζει ο Βιλδόσα.

Ρεπορτάζ Μονακό

Η Μονακό έδειξε τα «δόντια» της απέναντι στη Μπασκόνια και επικράτησε με 93-83. Ο Μάικ Τζέιμς κορυφαίος, ξεχώρισαν οι Μπράουν – Χολ, χρειάζεται να βρει σταθερότητα για να μπει στην εξάδα. Κερδίζει συνεχώς αλλά και χάνει με σταθερή συχνότητα, γεγονός που φανερώνει την αστάθεια της. Θέλει να επικρατήσει, δεν το έχει κάνει πολλές φορές αυτό εκτός έδρας καθώς χάνει την δυναμική της.

Stat attack: Over 80,5 συνήθως στα εκτός έδρας της.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Μονακό προγνωστικά

Η Μονακό μπορεί με τα μακρινά της σουτ να πληγώσει την άμυνα του Παναθηναϊκού, επιλογή το over 79,5 σε καλή απόδοση της φιλοξενούμενης.

Μονό
21:15

Παναθηναϊκός – Μονακό

Μονακό over 79,5

1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending