Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Βόμβες» τριπόντων στο 2.00 #Jimandrez

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών και τρίποντα στον διπλασιασμό στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης απόψε με μπασκετικά προγνωστικά και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μονακό. Ενδιαφέρον ματσάρισμα, πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Τα τρίποντα και το όριο

Δύο ομάδες τελείως διαφορετικές αλλά που βαδίζουν κοντά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Παναθηναϊκός του Αταμάν παίζει με μυαλό τελευταία και με αρκετή συγκέντρωση στο αμυντικό του κομμάτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν σημαντική αστάθεια στην απόδοση τους και δεν ικανοποιούν εκτός έδρας. Βέβαια όταν στο οπλοστάσιο σου διαθέτεις τον Μάικ Τζέιμς, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς εκείνος είναι που πρακτικά τραβάει το κουπί για τους υπόλοιπους που ακολουθούν.

Καμία αξία δεν έχει το να εμπλακούμε με κάποιο σημείο. Ίσα, ίσα ρισκάρουμε αφού το παιχνίδι αναμένεται να έχει τον ρυθμό του roller-coster του πρώτου αγώνα. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον στα δικά μου μάτια είναι ένα ειδικό.

Οι “πράσινοι” τελευταία χρησιμοποιούν αρκετά την περιφέρεια τους και η παρουσία των αθλητικών ψηλών της Μονακό θα κάνει δύσκολο το έργο στο Λεσόρ. Η γαλλική ομάδα λόγω Τζέιμς παίζει αρκετά με το τρίποντο ενώ σε γενικές γραμμές αφήνει γύρω στα 27 σουτ άνα παιχνίδι πίσω από την γραμμή των 6,75. Με τα δεδομένα αυτά το όριο στα τρίποντα μας κάνει να το τσιμπήσουμε σε απόδοση διπλασιασμού.

Μονό
21:15

Παναθηναϊκός – Μονακό

Over 18,5 τρίποντα

2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending