Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μπασκόνια- Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπασκόνια – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός  Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Buesa Arena.
  • Διαιτητές: Φερνάντο Ρότσα, Πιότρ Παστούσιακ και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς.
  • Προϊστορία: Ο Ολυμπιακός προηγείται με 28 νίκες στα συνολικά 47 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δυο ομάδες από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Μπασκόνια

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Ιβάνοβιτς, αυτή τη φορά στο Πριγκιπάτο, με 93-83 από τη Μονακό. Πάλεψε σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά η άμυνά της την πρόδωσε. Ο Χάουαρντ ήταν εντυπωσιακός με 33 πόντους. Ο Μονέκε μάζεψε 13 ριμπάουντ απέναντι στην παλιά του ομάδα και ο ΜακΙντάιρ ήταν εξαιρετικός στη δημιουργία. Ωστόσο, η Μπασκόνια είναι πλέον στο 10-10 και θέλει τη νίκη που θα τη βοηθήσει να μη χάσει την επαφή με την οκτάδα.

Stat attack: Είναι δεύτερη σε αμυντικά ριμπάουντ με 25,3 ανά ματς.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Το σερί σταμάτησε στη Βαρκελώνη. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην είχε στη διάθεσή της τον Λαπροβίτολα, όμως μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και φάνηκε να το ελέγχει σε όλη τη διάρκεια. Ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεση στο τέλος, αλλά στα κρίσιμα σημεία δεν έβαλε τα σουτ. Ο Πίτερς ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ με 22 πόντους, όμως τα υπόλοιπα επιθετικά όπλα της ομάδας σίγησαν. Έτσι, οι Πειραιώτες έμειναν στο 11-9 και πλέον έχουν μια δεύτερη δύσκολη αποστολή σε ισπανικό έδαφος.

Stat attack: Είναι τέταρτος σε ασίστ με 19,5 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπασκόνια – Ολυμπιακός προγνωστικά

Οι δυο ομάδες αγωνίζονται πλήρεις. Έχουν διαφορετική φιλοσοφία, αφού η Μπασκόνια είναι μια run ‘n’ gun ομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει πιεστική άμυνα, στα όρια του φάουλ. Θεωρούμε πως οι Πειραιώτες δεν μπορούν να φέρουν το ρυθμό στα μέτρα τους. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν μπορούν να κερδίσουν την Μπασκόνια σε ένα ματς με ψηλό σκορ. Άλλωστε είναι πιθανό να δούμε ένα καλό παιχνίδι από τα γκαρντ του, αλλά η υπεροχή του στη ρακέτα είναι δεδομένη. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο σε ένα αμφίρροπο ματς. Προτιμούμε τους πόντους σε ένα εφικτό line.

Μονό
21:30

Μπασκόνια – Ολυμπιακός

Over 158,5

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending