Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

  • «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» (52.305), Νιούκαστλ.
  • Διαιτητής: Κρις Κάβανα.
  • Πρώτος γύρος: Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 1-0.
  • Στο Carabao Cup: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Νιούκαστλ.
  • Σε οκτώ από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Νιούκαστλ

Με επιβλητική εμφάνιση πήρε το ντέρμπι του Τάινς-Γουέαρ κόντρα στην Σάντερλαντ, παίρνοντας διπλό με 3-0 για το FA Cup. Ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης για να προηγηθεί, μετά από αυτογκόλ του Μπάλαρντ στο 35’. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο αποτελεσματική και με πρωταγωνιστή τον Ίσακ, που σκόραρε δύο φορές (46’, 90’ πέναλτι) πήρε αυτή την σπουδαία νίκη κόντρα στη μισητή της αντίπαλο. Έτσι, έβαλε στοπ σε ένα σερί τριών ηττών, με πιο πρόσφατο το 4-2 από τη Λίβερπουλ. Ένατες πλέον οι «καρακάξες» στη βαθμολογία, με 29 βαθμούς σε 20 ματς.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της εντός έδρας σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Πόουπ, Ζοέλιντον, Γουίλσον, Μπαρνς, Γουίλοκ, Μέρφι, Άντερσον, Τάργκετ και Μανκίγιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν – Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Μάιλι – Αλμιρόν, Γκόρντον, Ίσακ.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Με συνοπτικές διαδικασίες η Σίτι προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του FA Cup, διαλύοντας με 5-0 την αδύναμη Χάντερσφιλντ στο «Έτιχαντ». Τα γκολ των Φόντεν (33’) και Άλβαρεζ (37’) ξεκλείδωσαν σε μικρό χρονικό διάστημα την αντίπαλη άμυνα, με το δεύτερο ημίχρονο να αποδεικνύεται ακόμα πιο εύκολη υπόθεση. Με αυτογκόλ του Τζάκσον στο 58’ το σκορ έγινε 3-0, ενώ ο Φόντεν με δεύτερο γκολ στο 65’ κι ο Ντοκού στο 74’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Σημαντικότερη είδηση από την αναμέτρηση για τους «πολίτες» όμως ήταν η επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη δράση, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με ασίστ στο τελευταίο γκολ. Από το Μουντιάλ συλλόγων κι έπειτα η Σίτι μετρά μόνο νίκες σε πέντε αγώνες, και με ματς λιγότερο βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε δώδεκα από τα 13 τελευταία εκτός έδρας ματς της σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Χάαλαντ και Στόουνς, όπως επιβεβαίωσε κι ο Γκουαρδιόλα, ενώ οι Ακάντζι και Γκρίλις είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Κόβασιτς – Φόντεν, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντοκού – Άλβαρεζ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Ζόρικη έδρα το «Σεντ Τζέιμσις Παρκ», αν και τελευταία φορά που αγωνίστηκε εκεί η Νιούκαστλ υπέστη κάζο κόντρα στη Νότιγχαμ. Η νίκη επί της Σάντερλαντ πάντως της δίνει ψυχολογία, κι οι επιστροφές στην άμυνα την ενισχύουν σημαντικά. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως η Σίτι είναι φαβορί. Φαβορί που όμως δεν παίζει σε αποδόσεις γύρω στο 1.60. Υψηλός ρυθμός και επιθετικό ποδόσφαιρο αναμένεται, οπότε το σκορ μπορεί να ξεφύγει. Πέρσι το αντίστοιχο ματς έληξε 3-3, φέτος και δύο γκολ λιγότερα να μπουν δε μας χαλάει. Πάμε με το over 3,5 στο 2.55 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending