Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καρέ επιλογών ως και 3.60! #Eltoro

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται η αγωνιστική στην Laliga και ο #Eltoro γράφει και προτείνει επιλογές που τριπλασιάζουν!

Χαιρετώ την όμορφη παρέα μας. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα επανήλθαμε στις στήλες με μακροχρόνια στοιχήματα εντός και εκτός Ισπανίας. Τώρα έχουμε μια λειψή αγωνιστική λόγω Super Cup. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αγώνες με ενδιαφέρον. Οπότε κάτι βγήκε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά: Ντεφορμέ μεν, με έφεση στα γκολ δε

Η αγωνιστική ημέρα ξεκινά με το Λας Πάλμας – Βιγιαρεάλ. Οι «Νησιώτες» δεν είναι στα καλύτερα τους. Τέσσερις αγώνες μακριά από την νίκη, με μία ισοπαλία και δύο ήττες στο πρωτάθλημα και ήττα αποκλεισμό στο κύπελλο από ομάδα της β κατηγορίας. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος έχασαν με ανατροπή από την Μπαρτσελόνα. Προφανώς και δεν είναι τυχαία η δέκατη θέση που έχουν αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι αμυντικές της αδυναμίες σε συνάρτηση με το μικρό ρόστερ που έχουν δεν μπορούν να τους δώσουν ελπίδες για υψηλότερους στόχους.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη είχε μια μικρή βελτίωση, μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa, αλλά η ήττα στο πρωτάθλημα με κάτω τα χέρια από την Βαλένθια και ο αποκλεισμός σοκ από ομάδα τρίτης κατηγορίας, στην παράταση, έφερε προβληματισμό στο εσωτερικό της. Ίσως να ήταν μια κακή παρένθεση. Ίσως ένα από τα πολλά σκαμπανεβάσματα που έχει μέσα στην σεζόν. Αν θέλει να πετύχει κάτι καλύτερο το επόμενο παιχνίδι είναι ένα καλό crush test. Αμφίρροπη αναμέτρηση , η οποία έχει όμως μια σταθερά, το σκοράρισμα στο οποίο σπάνια δεν το πετυχαίνουν. Ρισκάρω στην διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων με το αμφίτερμα. Στην λογική ότι το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και μπορεί να μείνει εκεί.

Προγνωστικά: Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στην αναμέτρηση Μαγιόρκα – Θέλτα, ένα κλικ καλύτερους θεωρώ τους γηπεδούχους και θα τους στηρίξω για την νίκη, έστω και με 1-0. Στον αγώνα Μπέτις – Γρανάδα θα πάω με τα γκολ, ελπίζοντας σε ένα αρκετά θεαματικό παιχνίδι. Τέλος στο μεγάλο ντέρμπι των Βάσκων στην αναμέτρηση Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ θα ρισκάρω στην ισοπαλία.

Καρέ επιλογών ως και 3.60!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Καρέ επιλογών ως και 3.60!

Μονό
15:00

Λας Πάλμας – Βιγιαρεάλ

Χ2 & goal/goal

2.50
BET: 20 units
Μονό
17:15

Μαγιόρκα – Θέλτα

1

2.60
BET: 10 units
Μονό
19:30

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Χ

3.60
BET: 7 units
Μονό
22:00

Μπέτις – Γρανάδα

Over 2,5

1.83
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending