Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.  ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστιικά

  • «ΟΠΑΠ Αρένα» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ.
  • Πρώτος γύρος: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις, με τέσσερα ματς να λήγουν ισόπαλα και τις δύο ομάδες να παίρνουν από δύο νίκες.
  • Εντός έδρας η ΑΕΚ έχει απολογισμό 5-5-1 στα τελευταία έντεκα ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.
  • Το under 2,5 επιβεβαιώθηκε σε εννιά από τα τελευταία δώδεκα μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Πήρε μεγάλη νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού με 2-1, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τις επίμαχες φάσεις του. Με δύο γκολ από κόρνερ, ένα του Λιβάι Γκαρσία (32’) κι ένα του Τσούμπερ (40’), η Ένωση πήρε ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη. Ο Μασούρας μείωσε στο 44’ κι έβαλε τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία για το ακυρωθέν γκολ του Έλληνα άσου στο 67’, αλλά και για το μαρκάρισμα του Κάλενς στον Ναβάρο εντός περιοχής στο 71’. Εν πάσει περιπτώσει, ο «δικέφαλος» πανηγύρισε τη νίκη και έφτασε τους 38 βαθμούς, προσπερνώντας στην ισοβαθμία τον ΠΑΟΚ και ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Ακολούθησε το ανιαρό 0-0 με τον Άρη για το κύπελλο, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Αλμέιδα ήταν άνευρη και απογοητευτική.

Stat attack: Στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Πέραν των διεθνών Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι, μοναδική πιθανή απουσία είναι αυτή του αμφίβολου Γαλανόπουλου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Σιντιμπέ – Σιμάνσκι, Γιόνσον – Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Πινέδα – Λ. Γκαρσία.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Με μια διεκπεραιωτική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις νίκες επί Τερίμ, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού. Ζορίστηκε μπροστά στην εστία στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μαυρία. Μετά την ανάπαυλα, οι «πράσινοι» βρήκαν στο πρόσωπο του Σπόραρ τον ήρωα του αγώνα. Ο Σλοβένος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και έκρινε το ματς με γκολ στο 51’ και στο 89’, από ασίστ του Χουάνκαρ και του Τζούρισιτς αντίστοιχα. Ο Παναιτωλικός μείωσε με καταπληκτικό γκολ του Σενγκέλια στις καθυστερήσεις, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση. Στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, το «τριφύλλι» δεν έπεισε και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία 1-1. Καλύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μέρος, βρίσκοντας γκολ με τον Αλεξανδρόπουλο στο 45’. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο η ομάδα του Τερίμ και απάντησε με τον Ιωαννίδη στο 65’, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή. Παράλληλα, σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του στόπερ Ακαϊντίν, με δανεισμό από τη Φενέρμπαχτσε.

Stat attack: Σε καθένα από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Δεδομένα εκτός οι Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ κι ο Τζούρισιτς δεν υπολογίζεται. Αμφίβολη κρίνεται κι η συμμετοχή του Τσέριν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Βιλένα – Αϊτόρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι – Ιωαννίδης.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Η κορυφή της Stoiximan Super League κρίνεται από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό αλλά και ΠΑΟΚ να τη διεκδικούν. Αμφότεροι οι μονομάχοι δε βρίσκονται στα καλύτερά τους, αν και η ΑΕΚ προέρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης». Στα μεγάλα ματς η Ένωση είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό, και οι «πράσινοι» ακόμα βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Ίσως ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα τους επί Τερίμ, σε μια έδρα που δεν έχουν κερδίσει ή σκοράρει σε δύο απόπειρες. Άσος στο 1.95 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending