Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιβεβαιώνουν την παράδοση στο 1.95 #Jimandrez

Δεν το πιστεύουν αυτό που συμβαίνει στον Άρη

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και προγνωστικά για την Stoiximan Super League και τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Άρη.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής με ελληνικό ενδιαφέρον και δύο αγώνες της Stoiximan Super League. Ταξίδι στα προγνωστικά στο Αγρίνιο αλλά και στον βόρειο τομέα της Αθήνας. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Ελληνικά γκολ σε Αγρίνιο και Κηφισιά

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Άρη. Οι γηπεδούχοι καίγονται για την νίκη ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη το μυαλό τους στην μεγάλη ρεβάνς με την ΑΕΚ και αναμένεται σαρωτικό rotation. Η αναμέτρηση αυτή έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον και ο τρόπος που παίζει η ομάδα του Πετράκη με εκείνον στον πάγκο μας προϊδεάζει πως θα έχουμε γκολ στο παιχνίδι. Μπορεί να απουσιάζει ο Μορόν από την άλλη πλευρά αλλά γκολ ενδέχεται να δούμε καθώς υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που μπορούν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα. Το αμφίτερμα σε απόδοση κοντά του διπλασιασμού αξίζει.

Συνέχεια με τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Κηφισιά. Οι Πειραιώτες επίσης έκαναν καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και έχουν ρίξει εκεί όλο τους το βάρος. Παρόλα αυτά η εικόνα τους στο πρωτάθλημα είναι τουλάχιστον ανησυχητική και χρειάζονται πάση θυσία το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν και παρουσιάζουν τεράστια αφέλεια αμυντικά. Η λογική λέει πως θα δούμε γκολ, ο Ολυμπιακός θα πιέσει από την αρχή για να κερδίσει. Το combo του 0,5 γκολ στο ημίχρονο αλλά και το Over 1,5 της ομάδας του Καρβαλιάλ αξίζει.

Μονό
15:00

Παναιτωλικός – Άρης

Goal/goal

1.95
BET: 20 units
Combo
17:30

Κηφισιά – Ολυμπιακός

Over 0,5 ημίχρονο Ολυμπιακός & over 1,5 Ολυμπιακός

1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending