Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάχες των φαβορί με γκολ και χρήμα #TheMagician

Προγνωστικά Κυριακής από τον #TheMagician, από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με στόχο τον διπλασιασμό.

Καλημέρα σας. Κυριακή σήμερα και επικεντρώθηκα σε φαβορί που έχουν δείξει πολλές φορές και την ικανότητα τους να σκοράρουν, αλλά και να παίρνουν τ’ αποτελέσματα που θέλουν. Πάμε να δούμε στα σημερινά προγνωστικά μας, έξυπνες επιλογές, από ομάδες με προβάδισμα στην νίκη που μπορούν να μας χαρίσουν μεγάλες αποδόσεις.

Προγνωστικά: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

Το 2024 ξεκίνησε για την Αλμερία εξίσου απογοητευτικά. Ηττήθηκε με 1-0 στην Ράγιο Βαγιεκάνο, χωρίς οι γηπεδούχοι να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην <<La Liga>> και ως φυσικό επακόλουθο, βρίσκεται στην τελευταία θέση με πέντε βαθμούς. Αραιά και που, έχει κάποια θετικά ξεσπάσματα στην απόδοση της, αλλά υπάρχουν ελλείψεις σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Έχουν ήδη ξεκινήσει τα πλάνα για του χρόνου, όπου θα αγωνίζεται εκτός μεγάλου θαύματος, στην δεύτερη κατηγορία.

Η Χιρόνα αντέχει στην πίεση της κορυφής. Ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Ρεάλ Μαδρίτης, στο +7 από την τρίτη Μπαρτσελόνα. Αρχές του χρόνου, σε ματς διαφήμιση για το επιθετικό ποδόσφαιρο, επικράτησε με 4-3 της Ατλέτικο Μαδρίτης, δείχνοντας ακόμα και στους πιο δύσπιστους τις επιθετικές της αρετές. Οι επιθετικοί της δεν σπαταλάνε πολλές ευκαιρίες, μ’ αποτέλεσμα να σκοράρει ακατάπαυστα. Σε εννέα εκτός έδρας αναμετρήσεις έχεις 7-2-0.

Σημείο: Έχει περάσει αέρας από πολύ δυσκολότερες έδρες η Χιρόνα. Θα πάρω το διπλό και over 2,5 με απόδοση 2.18 στην Stoiximan.

Ώρα ανασύνταξης

Η Κηφισιά θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στις Σέρρες, την κράτησε τελευταία στην βαθμολογία, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Για να κλέψει βαθμούς από τους μεγάλους πρέπει σταθεί πολύ τυχερή, σε αρκετές στιγμές του αγώνα. Διαφορετικά ακολουθεί ήττα με μεγάλο σκορ. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί, παίζει με πάθος, τρέχει (ειδικά στην έδρα της) αλλά δυστυχώς για την ίδια, αυτά δεν είναι αρκετά.

Πετυχαίνει τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει για τρία στο πρωτάθλημα, συν ένα του κυπέλλου, τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Δεν συμβαίνει συχνά αυτό σε κάποια από τις Big 4, να απέχουν δηλαδή τόσα ματς από την επικράτηση. Εάν είναι και λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, οι <<ερυθρόλευκοι>> έχουν μία καλή ευκαιρία για εύκολη νίκη σήμερα. Άλλωστε, έχουν μείνει οχτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή, όποτε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη.

Σημείο: Επιλογή μου το διπλό και over 2,5 απόδοσης 2.00 στην Novibet. Ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά. Δεύτερη επιλογή το 0-2 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, απόδοσης 1.95 στην Novibet.

Προγνωστικά: Φαβορί με γκολ

Επανέναρξη στην Ολλανδία. Η Φέγενορντ μετά την ήττα από την υπερηχητική φέτος Αϊντχόφεν, αρχές Δεκεμβρίου, έχασε την επαφή με την κορυφή, μιας και βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από αυτήν. Επιθετικά ικανότατη με πολλές λύσεις, είναι αναγκασμένη πλέον να κοιτάει και προς τα κάτω καθώς την ακολουθούν από κοντά Τβέντε και Άλκμααρ. Δεν χαρίζεται στους αντιπάλους, ούτε τραβάει το πόδι από το γκάζι, σκοράροντας πολλά τέρματα σε κάθε αγώνα.

Αντίπαλος η Ναιμέγκεν, η οποία έχει ως στόχο την οχτάδα των play off. Όγδοη την δεδομένη στιγμή αποδίδει ωραίο και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο. Στις 16 μέχρι στιγμής αγωνιστικές όπου έχουν διεξαχθεί μόνο μια φορά δεν βρήκε δίχτυα, ενώ έχει πετύχει και νίκες με μεγάλα σκορ. Πολύ πιθανόν να εκμεταλλευτεί την χειμερινή διακοπή και να αιφνιδιάσει με γκολ τους φιλοξενούμενους.

Σημείο: Οι αποδόσεις υπέρ των γηπεδούχων είναι μικρές. Θα επιλέξω το goal/goal απόδοσης 2.01 στην Novibet.

Ντέρμπι με γκολ και θέαμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, παρουσιάζοντας πολλά κενά στο αγωνιστικό της πρόσωπο. Πότε παίζει σαν μικρομεσαία ομάδα (περισσότερο), πότε σαν πρωταθλήτρια (λιγότερο). Επιθετικά φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση, ενώ στην άμυνα δέχεται πολλές φάσεις. Λίγο καλύτερη εντός έδρας, αλλά σε δέκα αγώνες πρόλαβε να δεχθεί τέρμα σε οχτώ από αυτούς.

Έχουν διεξαχθεί 20 αγωνιστικές στην Premier League, με την Τότεναμ να έχει σκοράρει στο σύνολο των αγώνων. Μάλιστα στους 15 από αυτούς βρήκε δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές. Ο Ποστέκογλου έδωσε επιθετικό προσανατολισμό στην ομάδα, αλλά η άμυνα χρειάζεται βελτίωση. Από την άλλη βέβαια, δέχτηκε τέρμα εννέα στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος. Ταχύτατη ομάδα, που μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα, αλλά ταυτόχρονα να δεχθεί γκολ μ’ οποιοδήποτε (ερασιτεχνικό) τρόπο.

Σημείο: Με 31 βαθμούς οι γηπεδούχοι είναι στο -9 από την τετράδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι έξι πίσω από την κορυφή. Περιμένω αρκετά γκολ. Κρατάω για τα προγνωστικά μας, το over 3,5 απόδοσης 2.02 στην Stoiximan.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Αντώνης Νικοπολίδης (53), Ντεκλάν Ράις (25 – Άρσεναλ), Τζόναθαν Ντέιβιντ (24 -Λιλ)

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα

Click to comment

Trending