Connect with us
Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Έσπασαν καρδιές στο “κλειστό”, απίστευτο παιχνίδι!!!

 

Τρομερό παιχνίδι που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν για… καρδιακούς, με τα κορίτσια του Βόλου να αντιμετωπίζουν τον Πανσερραϊκό για την Α2 Γυναικών.

Ο Βόλος έχασε με 69-72 σε ένα ματς-θρίλερ!

Το παιχνίδι – δυστυχώς για τις Βολιώτισες – χάθηκε στην καταστροφική 2η περίοδο, όταν οι Σερραίες έκαναν “πάρτι” στο παρκέ και πήραν μεγάλη διαφορά (26-44).

Το Βολιώτικο συγκρότημα προσπάθησε να επανέλθει στο ματς, κάνοντας μία αντεπίθεση διαρκείας από την 3η περίοδο.

Αποκορύφωμα τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα του αγώνα, όταν δέκατα του δευτερολέπτου ο Βόλος κέρδισε τρεις βολές σε προσπάθεια της Μαγκλάρα κι ενώ ο Πανσερραϊκός ήταν μπροστά με τρεις πόντους…

Η παίκτρια του Βόλου όμως αστόχησε στην δεύτερη βολή και όλα τελείωσαν, με τον Βόλο κα κάνει στην συνέχεια φάουλ σε μία απέλπιδα προσπάθεια να διεκδικήσει το ματς και τις Σερραίες να πετυχαίνουν άλλους δύο πόντους στις τρεις βολές που εκτέλεσαν.

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του ΕΑΚ να το απολαμβάνει!

Διαιτητές: Ντόντης-Αβρονιδάκης
Δεκάλεπτα: 15-18, 26-44, 46-54, 69-72
Βόλος (Μπαντίδης): Κουτσουνούρη 19(1), Σουλτάνη 27(1), Τσιμπίδη 7, Ταντουρόφσκα 6(1) Μαγκλάρα 5, Ζήτη 3(1), Μίχαλου, Μιχαηλίδου 2.
Πανσερραϊκός (Πεχλιβάνος): Καλαμπάκου 10(1), Νάστου 19(2), Μιχαηλίδου 15(5),  Γκομπετζισβίλι 15, Τζιαμπάζη 2, Μπακιρτζίδου 3, Χωλοπούλου 8(1), Δαμιανάκου.

 

Trending