Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το μυαλό στο Κύπελλο και στο 1.85 #Tsipis

Προγνωστικά

Με την 18η αγωνιστική της Super League ο #Tsipis συνεχίζει τα προγνωστικά του όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη με ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα και προγνωστικά από το Αγρίνιο. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά Παναιτωλικός – Άρης

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως δεν απέφυγε την ήττα στην Λεωφόρο με σκορ 2-1, ωστόσο είναι ολοφάνερη η βελτίωση που έχει υποδείξει η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, με 7/8 over 2.5 τα τελευταία παιχνίδια του Παναιτωλικού σε όλες τις διοργανώσεις.

 Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπαλτασάρα και Οικονόμου, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Τόρεχον στο αρχικό σχήμα.

Ο Άρης πραγματοποίησε δεύτερη σερί καλή εμφάνιση για το κύπελλο με την ΑΕΚ μετά το εντός έδρας 2-1 επί του ΠΑΟΚ και Θεωρώ ότι αδίκως είναι το αουτσάιντερ στη σημερινή αναμέτρηση.

Οι «κίτρινοι» σίγουρα έχουν στόχο το κύπελλο και γι’ αυτό η ρεβάνς που ακολουθεί είναι κρίσιμη, αλλά έχουν την ποιότητα να πάρουν αυτό που θέλουν στο σημερινό παιχνίδι.

Δυο σημαντικές απουσίες θα έχει ο Άκης Μάντζιος στο Αγρίνιο, καθώς εκτός είναι ο τραυματίας Κουέστα, ο επίσης τραυματίας Ζουλ και ο τιμωρημένος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν. 

Επομένως το Χ2 &under 3.5 στο 1.85 έχει αξία.

Μονό
15:00

Παναιτωλικός – Άρης

Χ2 & under 3,5

1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending