Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Κρίσιμες ώρες για Ατζούν

 

Πολύ σύντομα θα γίνει γνωστή η κατάληξη της μεταβίβασης της ΠΑΕ Βόλος 

Το TOTAL VOLOS είχε γράψει ότι ο Βόλος ήταν έτοιμος να αλλάξει σελίδα και να περάσει στην εποχή Ατζούν!

Το πλειοψηφικό πακέτο της κυανέρυθρης ΠΑΕ να περάσει δηλαδή στα χέρια του Τούρκου επιχειρηματία, που έχει ήδη απλώσει δίχτυα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου (υπόθεση Φατίχ Τερίμ, τηλεοπτικά κτλ).

Είναι γνωστή η πρόθεση του Τούρκου επιχειρηματία να μπει ενεργά το ποδόσφαιρό μας, αποκτώντας μία ΠΑΕ και όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι του Βόλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το deal ήδη θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί! 

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώνουν το ποσό των 700.000 ευρώ που έχει δοθεί ως προκαταβολή από την πλευρά Ατζούν…

Παρ’ όλα αυτά όμως, οι ανακοινώσεις δεν έχουν βγει, γιατί πολύ απλά οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα!

Και όσο “τελειωμένη” μοιάζει να είναι η υπόθεση, άλλο τόσο δείχνει να μην είναι, από την στιγμή που οι μέρες περνούν και η συμφωνία της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Βολιώτικης ΠΑΕ δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ώρες, είναι καθοριστικές και κρίσιμες για την ΠΑΕ Βόλος.

Ποιος είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1969 στην Αδριανούπολη από μια οικογένεια που καταγόταν από την Ιλίτζα του Ερζερούμ, εξού και το επίθετό του. Ξεκίνησε την καριέρα του στις επιχειρήσεις μαζί με τον πατέρα του Εργκιούν, ιδρύοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και το μαγαζί χρεοκόπησε.

Μετά από αυτή την πρώτη απογοητευτική εμπειρία, ξεκίνησε στα 21 του να εργάζεται στο κανάλι Show TV ως αθλητικός ρεπόρτερ και πήρε προαγωγή χάρη στην επιτυχία του.

Μετά από χρόνια εμπειρίας, ξεκίνησε τη δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή είχε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε έγινε γνωστός σε όλη την Τουρκία. Η εκπομπή αυτή ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας του, Acun Medya, ενώ τον Νοέμβριο του 2013 απέκτησε το τηλεοπτικό κανάλι TV8.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα οικονομικά περιοδικά της Τουρκίας, η περιουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί αγγίζει τα 150.000.000 δολάρια, ενώ κάθε μήνα σχεδόν κερδίζει 5.000.000 δολάρια, κατατάσσοντάς τον ως τον πιο πλούσιο καναλάρχη της Τουρκίας.

 

 

Trending