Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κολοσσός Ρόδου ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου  ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.  Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου προγνωστικά

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Όσο καλά πήγε η προηγούμενη «διαβολοβδομάδα», τόσο άσχημα πήγε η διπλή αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία. Η ομάδα του Μπαρτζώκα ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 86-78 και από τη Μπασκόνια με 80-69. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η γενική εικόνα της ομάδας και το θετικότερο στοιχείο η εξαιρετική εμφάνιση του Κάνααν στη Βιτόρια. Προηγήθηκε ένα βαρύ πρόγραμμα με πέντε ματς σε δέκα μέρες και ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Stat attack: Έχει σκοράρει τουλάχιστον 84 πόντους στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ρεπορτάζ Κολοσσού Ρόδου

Επανήλθε στις νίκες και πλέον έφτασε στο 5-8. Το παιχνίδι με το Λαύριο στη Ρόδο ήταν κομβικό, αφού οι δυο ομάδες ήταν ισόβαθμες και ο Κολοσσός ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Το έδειξε από το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο προηγήθηκε με 26-17. Με κορυφαίους για ένα ακόμα παιχνίδι τους Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς που πέτυχαν 20 και 19 πόντους αντίστοιχα, επικράτησε με 88-73.

Stat attack: Σκόραρε τουλάχιστον 74 πόντους σε όλα τα εκτός έδρας ματς φέτος.

Απουσίες: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχουν απουσίες.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου προγνωστικά

Τα ματς πρωταθλήματος, αν εξαιρέσουμε τα ντέρμπι, είναι μια καλή ευκαιρία για δοκιμές, εκτεταμένο ροτέισον και ευκαιρίες σε όσους παίκτες έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής. Γι’ αυτό το λόγο, θα ήταν καλό να απέχουμε από χάντικαπ στον άσο, αφού η έκταση της νίκης του Ολυμπιακού εξαρτάται από την όρεξή του. Αντίθετα, είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να «ξεμπουκώσουν» επιθετικά. Απέναντί τους θα έχουν μια ομάδα που σουτάρει καλά και δεν είναι κομπάρσος στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως το σκορ θα ανέβει ψηλά και το over έχει αξία.

Μονό
20:15

Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου

Over 155,5

1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending