Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριξη στους καλούς σέρβερ στο ΑΟ!

Στήριξη στους καλούς σέρβερ στο ΑΟ!

Προγνωστικά τένις απο τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν έχει σήμερα ο #bilias1974

Καλημέρα σε όλους,

Μέτριο προς κακό το ξεκίνημα μας στα προγνωστικά τένις από το Αυστραλιανό Όπεν μιας και ο Αρνάλντι κέρδισε μεν αλλά το over στα games δεν ήρθε για ένα μόλις game, η δυάδα δεν πέρασε λόγω της ήττας του Μάρτερερ και ο Έβανς παρότι προηγήθηκε στα σετ έχασε τελικά με 3-1. Ευτυχώς πέρασε η έκπληξη που είχαμε προβλέψει με την νίκη του Ναγκάλ επί του αλλοπρόσαλλου Μπούμπλικ σε απόδοση 5,15 και σώσαμε κάπως τα προσχήματα.

Προγνωστικά τένις Australian Open

Συνεχίζουμε με επιλογές από τον δεύτερο γύρο του μεγάλου τουρνουά ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα.

  • Νόβακ Τζόκοβιτς – Αλεξέι Πόπιριν (17/1): Ο μεγάλος Νόλε δυσκολεύτηκε αρκετά στον 1ο γύρο απέναντι στον νεαρό και άπειρο Κροάτη Πρίζμιτς. Ο Πόπιριν έρχεται από ξεκούραστο 3-0 απέναντι στον συμπατριώτη του Πόλμανς. Καμία αξία σε επιλογή νικητή αλλά το καλό σερβις του «γηπεδούχου» Αυστραλού Πόπιριν μπορεί να μας φέρει παραπάνω του αναμενόμενου games. Επιλέγουμε το over5 games στην τιμή του 1.95 όπως το βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.
  • Μίομιρ Κετσμάνοβιτς – Γιαν Στρούφ (18/1): O Σέρβος Κετσμάνοβιτς απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Ιάπωνα Γουατανούκι με 3-1 σετ ενώ ο Γερμανός Στρούφ πιο δύσκολα τον Αυστραλό Χιντζικάτα με 3-2 σετ. Οι μεταξύ τους αγώνες, αν και κάποια χρόνια πριν (το 2019), είναι υπερ του Στρούφ αφού έχει 2 νίκες σε γρήγορες επιφάνειες όπως είναι αυτές του Αυστραλιανού Όπεν. Φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ είναι ο Σέρβος αλλά εμείς θα επενδύσουμε σε επιλογές πάνω στον καλό σέρβερ Στρούφ ο οποίος σίγουρα μπορεί να κρατήσει ανταγωνιστικό τον αγώνα. Πάμε λοιπόν σε ένα Bet builder που σχεδόν διπλασιάζει την επένδυση μας με over 31,5 games, +6.5 games handicap στον Στρούφ και +1.5 σετ υπέρ του, επιλογές που υπάρχουν στην Winmasters.

Καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
11:15

Νόβακ Τζόκοβιτς – Αλεξέι Πόπιριν

Over 29.5 games

1.95
BET: 15 units
Combo (18/1)
02:00

Μίομιρ Κετσμάνοβιτς – Γιαν Στρούφ

Over 31,5 games & + 6,5 games Στρουφ & +1,5 σετ Στρουφ

1.97
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending