Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: Ποντάρισμα… λογικής #Fidel

O #Fidel ανάλυει και ποντάρει στην αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ, στηριζόμενος μάλιστα στη… λογική!

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μία εβδομάδα έχω να γράψω άρθρο και ψαγμένα προγνωστικά, απείχα για λίγες ημέρες, πήρα όμως τις ανάσες μου. Χρειάζεται και αυτό κάποιες φορές, πιθανότατα για να «καθαρίσει» το κεφάλι και να μπορούμε να βλέπουμε πιο «καθαρά» τις προτάσεις που θα δώσουμε, αλλά και την ανάλυση που θα πραγματοποιήσουμε.

Στο αποψινό πρόγραμμα βλέπω την αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ που η αλήθεια είναι με ιντριγκάρει. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζει το μεγάλο στόχο της και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Φέτος, κοίταξε στα μάτια δις την Ένωση, παρότι τη μία φορά ηττήθηκε, εκτός έδρας με 1-0.

Στην αντίπερα όχθη, για τον Ματίας Αλμέιδα δεν λείπουν τα προβλήματα. Υπάρχουν οι διεθνείς Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί και Ζίνι, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο τραυματισμούς του Λιβάι Γκαρσία, ενός παίκτη… βαρόμετρο, που σκοράρει κατά ριπάς το τελευταίο διάστημα.

Ποιοτικά, σαφώς και υπερτερεί η φιλοξενούμενη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί το τελευταίο διάστημα, δείχνουν πως διεκδικήσουν την τετράδα στο πρωτάθλημα. Για τα 90 λεπτά δεν ξέρω τι θα συμβεί, όμως πιστεύω πως όταν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, η ΑΕΚ θα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή στην οχτάδα.

Πείτε το λογική; Πείτε το ένστικτο; Δεν ξέρω, το πιστεύω πάντως αρκετά και το κρατάω για τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Περισσότερα

Click to comment

Trending