Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.  Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστιικά

  • «Στάδιο Μετροπολιτάνο» (70.460), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Γκιγέρμο Κουάντρα Φερνάντεθ.
  • Στο πρωτάθλημα: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 3-1.
  • Στο Supercopa de Espana: Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-3 (5-3 παρ.)
  • Στα τελευταία 17 επίσημα μεταξύ τους ματς, η Ρεάλ έχει απολογισμό 5-10-2.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν πέντε συνεχόμενα goal/goal.
  • Ο Σιμεόνε έχει απολογισμό 9-15-15 απέναντι στη Ρεάλ και 8-8-6 κόντρα στον Αντσελότι, ενώ ο Αντσελότι μετρά επτά νίκες, εννιά ισοπαλίες και οκτώ ήττες με αντίπαλο την Ατλέτικο.

Ρεπορτάζ Ατλέτικο Μαδρίτης

Παρότι βρέθηκε κοντά στη νίκη και πρόκριση στον τελικό του Super Cup, τελικά η Ατλέτικο έμεινε με άδεια χέρια στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ένα ματς-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, με δύο ανατροπές, το 3-3 έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση. Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 6’ και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ πριν το ημίωρο, πήρε ξανά προβάδισμα στο 78’ με αυτογκόλ του Ρούντιγκερ. Τελικά η Ρεάλ βρήκε εκ νέου την ισοφάριση στο 85’, με γκολ του Καρβαχάλ, και με πρωταγωνιστή τον Χοσέλου κέρδισε με 5-3 στην παράταση.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Ντεπάι, Λεμάρ, Βιτόλο, ο Μπάριος λόγω ασθένειας κι ο διεθνής Ρεϊνίλντο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Σάβιτς, Χιμένεζ, Ερμόσο – Μολίνα, Ντε Πολ, Κόκε, Σαούλ, Λίνο – Γκριζμάν, Μοράτα. 

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά την εντυπωσιακή πρόκριση με 5-3 στην παράταση επί της Ατλέτικο, η Ρεάλ έφτασε και στην κατάκτηση του ισπανικού Super Cup. Με έναν εντυπωσιακό Βινίσιους, που εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την ψηλή γραμμή άμυνας της Μπαρτσελόνα, η «βασίλισσα» κέρδισε εύκολα με 4-1 στο κλάσικο και κέρδισε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Ο Βραζιλιάνος είχε ήδη δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, και αφού κέρδισε πέναλτι από τον Αραούχο ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το χατ-τρικ. Ενδιάμεσα ο Λεβαντόφσκι είχε μειώσει, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε μια μεγάλη ανατροπή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γκολ του Ροντρίγκο στο 64’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια αναταραχή στην περιοχή της Μπαρτσελόνα.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 21 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Αμφίβολος ο Τσουαμενί, σίγουρα εκτός οι Κουρτουά, Μιλιτάο, Αλάμπα και Βάθκεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κέπα – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί – Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Μόντριτς – Μπέλινγχαμ – Βινίσιους, Ροντρίγκο.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που συναντιούνται οι δύο ομάδες, αυτή τη φορά σε ισπανικό έδαφος. Διαφορετικά τα δεδομένα τώρα που η Ατλέτικο είναι γηπεδούχος, αλλά και με τη Ρεάλ πιο κουρασμένη αφού είχε ματς την Κυριακή. Πάνω από έναν χρόνο έχουν συμπληρώσει οι «κολτσονέρος» δίχως ήττα στο «Μετροπολιτάνο», οπότε το να δίνονται αουτσάιντερ κόντρα στους «μερένγκες» που μπορούν να ζήσουν και χωρίς το κύπελλο είναι υπερβολή. Θα πάμε με τον άσο στο 2.80 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending