Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επανάληψη με Φολ στο 7.80! #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Βίρτους με τη Βιλερμπάν και ποντάρει στον γίγαντα των Γάλλων.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μετά από δύο σερί «διαβολοβδομάδες» επιστρέφουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς στη Euroleague. Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Βιλερμπάν, ποντάροντας σε κάτι που μας καλοπλήρωσε πριν 15 βράδια!

Προγνωστικά μπάσκετ: Χτυπάει στη ρακέτα

Στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, η Βίρτους υποδέχεται τη Βιλερμπάν, χωρίς τον καλύτερο παίκτη της φέτος, τον Τόκο Σενγκέλια, ο οποίος τραυματίστηκε. Αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι δίκαια το φαβορί απέναντι στην αδύναμη Βιλερμπάν, που προέρχεται από την εντός έδρας συντριβή από την Άλμπα.

Στο στοιχηματικό δια ταύτα, θα ποντάρω στον Γιουσούφα Φολ. Ο σέντερ της Βιλερμπάν έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς και αποτελεί βασικό επιθετικό άξονα της ομάδας του. Σίγουρα ευνοήθηκε από την αλλαγή προπονητή, αλλά και η απόδοσή του έχει αυξητική πορεία. Απέναντί του θα βρει τον νωθρό αμυντικά Ζίζιτς, τον γερόλυκο Ντάνστον και λογικά τον Μίκι που μόλις επέστρεψε στη δράση και πιθανότατα θα βοηθήσει και στο «4». Κανένας δεν έχει το μέγεθος για να τον σταματήσει εύκολα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου σκόραρε 16 πόντους, ενώ και στην περσινή σεζόν ήταν διψήφιος στα δύο ματς με τους Ιταλούς.

Το όριό του είναι ακόμα χαμηλά. Πιστεύω ότι στις επόμενες εβδομάδες θα ανέβει κοντά στους δέκα πόντους. Προς το παρόν ποντάρουμε στο 7+, αλλά και σε ένα combo με ριμπάουντ... έτσι για το fun bet, όπως το 19άρι στις αρχές Γενάρη!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Βιλερμπάν

Φολ 7+ πόντοι

2.00
BET: 25 units
Fun bet
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Βιλερμπάν

Φολ 10+ πόντοι & 7+ ριμπάουντ

7.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending