Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρτιζάν ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Παρτιζάν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Παρτιζάν προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητές: Χουάν Κάρλος Γκαρθία, Εμίν Μογκούλκοτς, Μαξίμ Μπουμπέρ.
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 8-7 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Είναι στην 4η θέση με ρεκόρ 13-8. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και η τελευταία ήταν η πιο εμφατική από όλες. Η ομάδα του Αταμάν επικράτησε της Μονακό με 88-63, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε και στις δυο πλευρές του παρκέ και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο. Κορυφαίος όλων ήταν ο Λεσόρ που άγγιξε το double double, ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή του Ναν και φυσικά καταλυτική η άμυνα του Γκραντ.

Stat attack: Είναι δεύτερος σε κλεψίματα με 7,6 ανά ματς.

Απουσίες: Εκτός παραμένουν οι Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αντετοκούνμπο και Μαντζούκας

Ρεπορτάζ Παρτιζάν

Είναι στην 9η θέση με ρεκόρ 11-10.

Stat attack: Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση με 84,5 πόντους ανά παιχνίδι. Στο παιχνίδι με την Μακάμπι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 88-79, παρόλο που στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 52-36. Στην επανάληψη, οι φωνές του Ζοτς έπιασαν τόπο και οι Σέρβοι… στραγγάλισαν τους Ισραηλινούς με κορυφαίους τους Ντόζιερ και Νάναλι, που πέτυχαν 23 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Απουσίες: Δε θα αγωνιστούν οι Πάντερ και Αβράμοβιτς, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Νάναλι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν προγνωστικά

Σπουδαίο παιχνίδι απόψε στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να είναι το φαβορί απέναντι στην Παρτιζάν. Η απουσία του Πάντερ είναι κομβική για τους Σέρβους, αλλά έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Αταμάν παίρνει μεγάλη ώθηση από τον κόσμο της στα εντός έδρας παιχνίδια. Επειδή και οι δυο ομάδες φέτος έχουν αποδείξει πως έχουν μεγάλα νεκρά διαστήματα στην απόδοσή τους, θα αποφύγω τα χάντικαπ και θα ποντάρω στη νίκη των γηπεδούχων στην πρώτη περίοδο. Πιστεύω πως θα μπουν δυνατά στο ματς και με την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ θα πάρουν τα ηνία από την αρχή.

Μονό
21:15

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν

1η περίοδος: 1 (-1,5)

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending