Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά μπάσκετ: Καμπόκλο… όπως Φολ! #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν και ποντάρει με την ίδια συνταγή!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Χθες κάναμε πάρτι στη Μπολόνια, αφού ο Φολ πλήρωσε σχεδόν από το ημίχρονο στο 7.80! Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν και ακολουθώ τη χθεσινή, πετυχημένη συνταγή, με άλλον πρωταγωνιστή.

Προγνωστικά μπάσκετ: Το όπλο του Ζοτς

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν. Η απουσία του Βιλντόζα δε φαίνεται να επηρέασε την ομάδα. Άλλωστε ο Αργεντίνος δεν είχε και μεγάλο κομμάτι στην πίτα της επιτυχίας μέχρι στιγμής. Όσο για τον Μπαλτσερόφσκι… δε θα σχολιάσω την απουσία του. Η επιστροφή του Παπαπέτρου δίνει μία ακόμα λύση και όλα αυτά φαντάζουν ελάχιστα μπροστά στην κομβική απουσία του Πάντερ για τους Σέρβους.

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Η πληγή του Παναθηναϊκού είναι στο ριμπάουντ. Ο Λεσόρ θα είναι ουσιαστικά μόνος του, αφού ακόμα και ο Αντετοκούνμπο δεν είναι στο 100%. Ο Γάλλος είναι κακός αμυντικός και ο Ζοτς ξέρει ότι πρέπει να χτυπήσει εκεί. Το πιο δυνατό του όπλο μέσα στη ρακέτα είναι ο Καμπόκλο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να πληγώσει τον Παναθηναϊκό μέσα από το ζωγραφιστό και σίγουρα μπορεί να κατεβάσει πολλά ριμπάουντ. Εδώ κατάφεραν άλλοι κι άλλοι να γράψουν αριθμούς σε αυτή την κατηγορία απέναντι στην ελληνική ομάδα. Μην παρασύρεστε βέβαια από όλα αυτά. Συνεχίζω να πιστεύω πως αυτό δεν είναι αρκετό για να φύγει με το διπλό από την Αθήνα η Παρτιζάν.

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα ποντάρω στα ριμπάουντ του Καμπόκλο, θα τα συνδυάσω με τη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και με μερικούς πόντους…. έτσι για το fun!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:15

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν

1 & Καμπόκλο over 3,5 ριμπάουντ

2.00
BET: 30 units
Ειδικό
21:15

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν

Καμπόκλο over 4,5 ριμπάουντ

2.20
BET: 25 units
Fun bet
21:15

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν

Καμπόκλο 11+ πόντοι & 6+ ριμπάουντ

6.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending