Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαχεία πληρωμής, με πολλά γκολ #TheMagician

Προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician, βάζοντας στο τσεπάκι συμφέρουσες αποδόσεις με δυάδες, μονά και combo επιλογές.

Καλημέρα σας. Σάββατο σήμερα με τα μεγάλα πρωταθλήματα να εκκινούν ξανά μετά την χειμερινή διακοπή. Πολλές επιλογές σήμερα, με αξιόλογες αποδόσεις που υπόσχονται κέρδος. Πάμε να δούμε ένα ένα τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ώρα αντεπίθεσης

Εκκίνηση από την Αγγλία. Τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη για την Άρσεναλ είναι πολλά για την ομάδα του Αρτέτα. Στα τρία τελευταία στο πρωτάθλημα συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό, ενώ ακολούθησε ο εντός έδρας αποκλεισμός από την Λίβερπουλ για το κύπελλο. Έμεινε έτσι πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και για να μην χάσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις, η νίκη σήμερα είναι αυτοσκοπός. Η ταχύτητα που έχει στο αγωνιστικό της προφίλ, μαζί με τους υψηλής αξίας παίχτες της θα της δώσουν σίγουρα το αβαντάζ, ώστε να κυριαρχήσει στο σημερινό ματς.

Αντίπαλος η Κρίσταλ Πάλας. Αμυντικά οι φιλοξενούμενοι δεν προσφέρουν σταθερότητα, έχοντας δεχτεί τέρμα στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους, αλλά αν υποτιμηθούν μπορούν να κάνουν ζημιά. Βρίσκονται στην 14η θέση με 21 βαθμούς, αλλά σε δέκα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν βρήκαν δίχτυα μόλις μία φορά. Δεν φοβούνται τα μεγάλα ονόματα, δεν κλείνονται στην άμυνα, παίζοντας σχετικά ανοιχτά και διεκδικώντας τις πιθανότητες κέρδους βαθμών.

Σημείο: Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, αλλά δεν έχουν σταθερότητα την δεδομένη στιγμή. Θα κρατήσω το over 2,5 απόδοσης 1.75 στην Stoiximan. Επειδή η Άρσεναλ θα μπει δυνατά, θα κρατήσω να κερδίσουν κόρνερ στο πρώτο δεκάλεπτο με απόδοση 1.85 επίσης στην Stoiximan.

Με τρύπιες άμυνες

Πάμε Γερμανία. Η Χάιντενχαϊμ από τον Δεκέμβριο έχει ξεκινήσει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3-1-0), που την έχει ανεβάσει στην βαθμολογία. Η περσινή πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας βρίσκεται στο μέσον του πίνακα με 21 βαθμούς. Μόλις έξι πίσω από τις ευρωπαϊκές θέσεις και δέκα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Πρωτίστως εκμεταλλεύεται την έδρα της, όπου μάζεψε 16 βαθμούς χωρίς να έχει αντιμετωπίσει βέβαια κάποια από τα θηρία της κατηγορίας. Έχει βρει δίχτυα 7/8 εντός έδρας παιχνίδια, ενώ σε έξι από αυτά σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές.

Η Βόλφσμπουργκ δεν βρίσκεται εκεί που θα ήθελε. Με ένα πόντο λιγότερο από την σημερινή της αντίπαλο, παλεύει να ξεκολλήσει από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Τρεις φορές μόνο στο φετινό πρωτάθλημα κράτησε ανέπαφη την εστία της. Τα νούμερα της στις εκτός έδρας αναμετρήσεις απογοητεύουν, για ομάδα που έχει ευρωπαϊκές βλέψεις. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των ουραγών Ντάρμσταντ και Κολωνίας, ενώ σε οχτώ από τους εννέα εκτός έδρας αγώνες δέχτηκε τέρμα.

Σημείο: Πιο δεμένη ομάδα οι γηπεδούχοι, καλύτερες μονάδες όμως έχουν οι φιλοξενούμενοι. Κρατάω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.00 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Κοιτάζουν ψηλά

Η Φράιμπουργκ απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά εντός έδρας στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, μένοντας στο 0-0. Έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων όταν παίζει μπροστά στο κοινό της, μαζεύοντας πολύτιμους πόντους. Αποτέλεσμα να έχει σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση, ενώ δείχνει ικανή να φθάσει ακόμα ψηλότερα. Κάλλιστα μπορεί να το κάνει και σήμερα απέναντι στην Χοφενχάιμ, η οποία παίζει πολύ επιθετικά. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται χωρίς άγχος σε οποιαδήποτε έδρα, θέλοντας να σκοράρουν περισσότερα γκολ απ’ όσα θα δεχτούν. Στο προηγούμενο, ένατο εκτός έδρας ματς δεν βρήκαν για πρώτη φορά δίχτυα, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, μετρώντας 7/9 over 2,5.

Σημείο: Στην έβδομη θέση οι γηπεδούχοι, στην όγδοη οι φιλοξενούμενοι. Επιθετικά καλές οι ομάδες, πάμε με το over 2,5 με απόδοση 1.65 στην Stoiximan.

Με σοβαρότητα για την νίκη

Η Ντάρμσταντ είναι ουραγός με δέκα βαθμούς. Αρχές Οκτωβρίου πέτυχε την τελευταία νίκη και έκτοτε έχει δέκα σερί ανεπιτυχή αποτέλεσμα. Για την ακρίβεια έχει επτά ήττες (οι πέντε με over 2,5) και εάν δεν αλλάξει τρόπο παιχνιδιού ή δεν ενισχυθεί, όπως ανέβηκε κατηγορία, έτσι θα πέσει. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι στην έκτη θέση με 27 βαθμούς. Δεν βγάζει μάτια εκτός έδρας, αλλά ξεκίνησε στην επανέναρξη με διπλό μέσα στην Λειψία. Βασικός στόχος να κλείσει την χρόνια με ευρωπαϊκό εισιτήριο και εάν θέλει να λέγεται σοβαρή ομάδα πρέπει να φύγει με το διπλό σήμερα. Έχει πολύ καλύτερο σύνολο, έχει την παράδοση με το μέρος της, ενώ και η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη.

Σημείο: Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, αλλά για κάλυψη θα πάρω το Χ2 και over 1,5 με απόδοση 1.62 στην Stoiximan. Επίσης οι γηπεδούχοι θα δώσουν και καμιά κλοτσιά παραπάνω για να μην δεχθούν πολλές φάσεις. Δεύτερη επιλογή over 2,5 κάρτες για την Ντάρμσταντ με απόδοση 1.98 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Υπόσχονται γκολ

Πάμε Ολλανδία. Η Ναϊμέγκεν μας επιβεβαίωσε την προηγούμενη αγωνιστική, σκοράροντας σ’ ακόμη μια δύσκολη έδρα, σ’ αυτή της Φέγενορντ. Έφυγε έτσι με την ισοπαλία, διατηρώντας την θέση της στην πρώτη οχτάδα, για συμμετοχή στα play off, στο τέλος του πρωταθλήματος. Πλέον έχει σκοράρει στα 16 από τα 17 παιχνίδια, έχοντας ικανούς επιθετικούς αλλά και προβληματική άμυνα. Δέχτηκε για ενδέκατη σερί αγωνιστική γκολ, κάτι που θα εκμεταλλευτεί σήμερα και η Τβέντε. Οι φιλοξενούμενοι φέτος τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Πήραν και το μίνι ντέρμπι την προηγούμενη εβδομάδα με την Άλκμααρ και αποσπάστηκαν τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη θέση. Όσο βέβαια ακατάπαυστα σκοράρουν, τόσο δέχονται και τέρματα. Πλέον έχουν μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα τους στους εννέα τελευταίους αγώνες, γεγονός που τους στέρησε πολύτιμους βαθμούς.

Σημείο: Πολύ επιθετικές ομάδες, που αμυντικά έχουν κενά. Επιλέγω το over 2,5 με απόδοση 1.70 στην Stoiximan.

Ματς σημείο αναφοράς

Πάμε στα δικά μας. Ο ΠΑΣ Γιάννενα υποτάσσεται στις μεγάλες ομάδες, αντίθετα μάχεται και τα πηγαίνει καλύτερα με τις μικρομεσαίες. Ισοβαθμεί με δώδεκα βαθμούς στην τελευταία θέση με την Κηφισιά, ενώ η έδρα του αποτελεί την κύρια πηγή βαθμών. Κομβικό το σημερινό παιχνίδι, καθώς θ’ αντιμετωπίσει μια σκληρή ομάδα με πολύ μέτρια ανασταλτική λειτουργία. Αυτή είναι ο Πανσερραϊκός. Οι φιλοξενούμενοι μετά από έντεκα ανεπιτυχή αποτέλεσμα, πήραν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στην Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η τελευταία είναι η μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην ομάδα του Γκαρσία, η οποία εκτός έδρας χάνεται. Κάκιστη αμυντική λειτουργία εκτός Σερρών, με 24 γκολ παθητικό, ενώ επιθετικά εάν βρει κενούς χώρους εύκολα μπορεί να κάνει την ζημιά.

Σημείο: Ευκαιρίες να σκοράρουν θα βρουν και οι δύο ομάδες. Πρώτη επιλογή για τα προγνωστικά μας, το goal/goal ή over 2,5 με απόδοση 1.75 και ως Funbet θα κρατήσω το goal/goal και over 3,5 απόδοσης 4.60, αμφότερες στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Κρίσιμο παιχνίδι

Κλείνω με το Νησί. Η Μπρέντφορντ έχει πάρει την κατιούσα. Πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αν και σκόραρε στα τέσσερα από αυτά. Ιδιαίτερα επιθετική στην έδρα της, σκόραρε στα εννέα από τα δέκα ματς (εκτός από την Άρσεναλ). Ταυτόχρονα τα αμυντικά κενά συνεχίζουν να υπάρχουν, όπου και ν’ αγωνίζεται, χωρίς να έχει βρεθεί λύση έστω να περιοριστούν. Μετράει 8/10 goal/goal εντός έδρας. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε από ένα σωρό μέτριες ομάδες, για να κερδίσει τέλος του χρόνου την Νιούκαστλ εκτός και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κακή άμυνα των γηπεδούχων, να σκοράρει και να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Σημείο: Στους 19 βαθμούς η Μπρέντφορντ, στους 20 η Νότιγχαμ Φόρεστ. Εξάποντο είναι το ματς. Κρατάω το goal/goal ή over 2,5 με απόδοση 1.50 στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία

ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Περισσότερα

Click to comment

Trending