Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λεβερκούζεν ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λειψία – Λεβερκούζεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λειψία – Λεβερκούζεν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.  Λειψία – Λεβερκούζεν προγνωστιικά

  • «Ρεντ Μπουλ Αρένα» (47.069), Λειψία.
  • Διαιτητής: Ματίας Γιέλενμπεκ.
  • Πρώτος γύρος: Λεβερκούζεν – Λειψία 3-2.
  • Μοιρασμένα στη μέση είναι τα αποτελέσματα στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς, με την κάθε ομάδα να έχει από τρεις νίκες.
  • Εντός έδρας η Λειψία έχει απολογισμό 4-1-2 απέναντι στη Λειψία.
  • Σε έξι από τις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Λειψίας

Μπήκε με το «αριστερό» στο 2024, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το γκολ του Κνάουφ στο 7’ προμήνυε μια αναμέτρηση με πολλά τέρματα, όμως τελικά δεν άλλαξε κάτι στον πίνακα του σκορ μέχρι το φινάλε. Η Λειψία έχασε πολλές ευκαιρίες, τελειώνοντας το ματς με 26 τελικές και 3.07 xGoals, δίχως όμως να βρει δίχτυα. Η ήττα αυτή την έφερε στο -12 από την κορυφή, μειώνοντας τη διαφορά από την πέμπτη θέση στους τρεις βαθμούς.

Stat attack: Δέχεται γκολ στα τελευταία δώδεκα επίσημα παιχνίδια της.

Απουσίες: Εκτός ο τραυματίας Ορμπάν κι ο διεθνής Αϊνταρά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπλάσβιχ – Χένρικς, Κλόστερμαν, Σιμακάν, Ράουμ – Όλμο, Καμπλ, Σλάγκερ, Σίμονς – Πόουλσεν, Οπεντά.

Ρεπορτάζ Λεβερκούζεν

Ζορίστηκε αρκετά στη Βαυαρία κόντρα στην Άουγκσμπουργκ αλλά τελικά πήρε το τρίποντο με 1-0 στο φινάλε. Χάνοντας άπειρες ευκαιρίες (25 τελικές και 2,61 xGoals) κι έχοντας την απόλυτη κυριαρχία, όλα έδειχναν πως η Λεβερκούζεν θα κάνει μια γκέλα κρίσιμη για την έκβαση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, σαν «από μηχανής Θεός» ο Παλάσιος έδωσε τη λύση με τελείωμα στο 90+5’, δίνοντας πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Διατήρησαν το +4 από την Μπάγερν, έχοντας παίξει ματς παραπάνω, οι «ασπιρίνες».

Stat attack: Έχει απολογισμό 11-2-0 σε επίσημα εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Οι διεθνείς Ταπσόμπα, Κοσουνού και Αντλί και οι τραυματίες Μπόνιφεϊς και Άρθουρ δεν υπολογίζονται.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Χραντέτσκι – Στάνισιτς, Τα, Ινκαπιέ – Φρίμπονγκ, Παλάσιος, Τσάκα, Γκριμάλντο – Χόφμαν, Βιρτζ – Σικ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λειψία – Λεβερκούζεν προγνωστικά

Πολύ δύσκολη δοκιμασία για την πρωτοπόρο, στην έδρα της μαχητικής Λειψίας. Μετά την ήττα από την Άιντραχτ, οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να επιτρέψουν μια δεύτερη συνεχόμενη απώλεια εντός έδρας να συμβεί. Είναι τόσο καλή όμως η Λεβερκούζεν που δε γίνεται να την κοντράρουμε. Αντ’ αυτού θα πάμε με ποντάρισμα στα γκολ, και για την ακρίβεια στο over 3,5 που πληρώνει 2.40 στην Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending