Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εμπιστοσύνη στη Γερμανία για το 2.81 #Bats

προγνωστικά

Δύο επιλογές από την Bundesliga περιλαμβάνει η στήλη του #Bats για αυτό το Σάββατο.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν καταστροφική όσον αφορά τις προτάσεις από τη Γερμανία, με τα γκολ να μπαίνουν με το «σταγονόμετρο». Στα σημερινά μας προγνωστικά επιμένουμε γερμανικά, με σημείο στο 1.96 και δυάδα του 2.81.

Προγνωστικά: Ντάρμσταντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ξεκινάμε με την ουραγό Ντάρμσταντ, η οποία υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το 3-0 από την Ντόρτμουντ διατήρησε τους νεοφώτιστους στην τελευταία θέση με δέκα βαθμούς, ενώ Κολωνία και Μάιντζ έφτασαν στο +1. Τρίτη σερί ήττα εντός έδρας δίχως να βρουν δίχτυα, τέταρτο σερί ματς στο γήπεδό τους που έμειναν στο μηδέν.

Από την άλλη οι «αετοί» προέρχονται από την σπουδαιότερη εκτός έδρας νίκη τους στην σεζόν, με 1-0 κόντρα στη Λειψία. Το γκολ του Κνάουφ στο 7’ έκρινε την αναμέτρηση και παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Μπορεί η ομάδα του Τοπμέλερ να είναι αρκετά ασταθής, ειδικά μακριά από τη Φρανκφούρτη, όμως σε κάθε περίπτωση έχει τον πρώτο λόγο σήμερα. Επιλογή αξίας το διπλό στο 1.96 της Novibet.

Πολλά γκολ σε Μπόχουμ και Φράιμπουργκ

Δύο ακόμη παιχνίδια των 16:30 θα μας απασχολήσουν για σήμερα, με πρώτο αυτό ανάμεσα στην Μπόχουμ και την Στουτγκάρδη. Αναμένουμε μια δυνατή μονομαχία, σίγουρα πιο ανταγωνιστική από το 5-0 του πρώτου γύρου. Αμφότερες ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς με αρκετά γκολ, όπως συνηθίζεται άλλωστε στις συναντήσεις τους. Πάμε με το over 2,5 στο 1.68 της Fonbet.

Το άλλο ματς είναι το Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ με φόντο την έβδομη θέση. Στους 25 βαθμούς οι γηπεδούχοι μετά το 0-0 με την Ουνιόν Βερολίνου, στους 24 οι φιλοξενούμενοι που έχασαν με 3-0 από την Μπάγερν. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Φράιμπουργκ δεν σκόραρε στην έδρα της, κι η πρώτη φορά που η Χόφενχαϊμ δεν σκόραρε εκτός έδρας φέτος. Θα αφήσουν πίσω αυτό και θα μας προσφέρουν ένα δυνατό ματς με θέαμα, όπως συνέβη στο 1-2 του πρώτου γύρου. Κι εδώ over 2,5 στο 1.67 της Fonbet, με συνολική απόδοση δυάδας το 2.81.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Μονό
16:30

Ντάρμσταντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

2

1.96
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.81
16:30

Μπόχουμ – Στουτγκάρδη

Over 2,5

1.68
16:30

Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ

Over 2,5

1.67
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending