Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύο έδρες που δεν σπάνε #Aristotelis

Προγνωστικά

Δυάδα του 2.50 έχει ο #Aristotelis με επιλογές από Ελλάδα και Τουρκία.

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική παρέα. Eπιστρέφουμε μετά από αρκετές μέρες με μία δυάδα κάτι παραπάνω από φοβερή, μελετήσαμε και βγάλαμε δύο σημεία με συνδυασμό στα γκολ που δύσκολα θα μας τα χαλάσει.

Φενέρμπαχτσε – Σάμσουνσπορ

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την γειτονική Τουρκία, εκεί όπου η Φενέρ υποδέχεται τη Σαμσουνσπόρ. Μπορούμε να πούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν μία από τις καλύτερες έδρες της Ευρώπης, πάνε καρφί για τον τίτλο αφού ξεφύγανε λιγάκι από την Γαλατά και σε παιχνίδια με τέτοιες ομάδες όπως η σημερινή της αντίπαλος, τα καθαρίζουν σαν αυγό. Θα επιλέξουμε λοιπόν άσο και over 2,5 το οποίο πληρώνει 1.60 από τη Stoiximan.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι είναι από την Ελλάδα, το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Εκεί που όλοι τρωγόντουσαν για την αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς, ήρθε η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson εναντίον του Ολυμπιακού και ο Φατίχ Τερίμ έδειξε ότι μπορεί να δώσει νέα στοιχεία στο «τριφύλλι» και πλέον κυνηγάνε το double. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία μέτρια ομάδα η οποία χάνει πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το προσέξαμε λίγο και επιλέξαμε άσο μαζί με over 1,5 σε απόδοση 1.55 από τη Stoiximan.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα, πληρώνει συνολικά 2.50 και θα την τιμήσουμε όπως πάντα με 20 μονάδες.

Δύο έδρες που δεν σπάνεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Δύο έδρες που δεν σπάνε

Δυάδα απόδοσης 2.50
15:00

Φενέρμπαχτσε – Σαμσουνσπόρ

1 & over 2,5

1.60
19:30

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

1 & over 1,5

1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending