Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Άρης – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.  Άρης – Ολυμπιακός προγνωστιικά

  • «Κλεάνθης Βικελίδης» (22.800), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Μόρτεν Χάνσεν Κροχ.
  • Πρώτος γύρος: Ολυμπιακός – Άρης 4-1.
  • Ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 4-1-1 στα τελευταία έξι ματς απέναντι στον Άρη.
  • Εντός έδρας ο Άρης μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.
  • Στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Ρεπορτάζ Άρη

Παρά το εκτεταμένο ροτέισον ενόψει του κρίσιμου ματς κυπέλλου, ο Άρης πέρασε σαν σίφουνας από το Αγρίνιο και διέλυσε με 4-0 τον Παναιτωλικό. Μάλιστα, το πέτυχε αυτό έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ στα πρόσωπα των Τζούρασεκ (19’), Σουλεϊμάνοφ (78’), Σαβέριο (90’) και Ζαμόρα (90+6’). Με αυτό το τρίποντο οι «κίτρινοι» παρέμειναν στο -5 από τον τέταρτο Ολυμπιακό, αλλά και στο +4 από τον έκτο Αστέρα. Φυσικά, το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στον αγώνα με την ΑΕΚ για τη φάση των «16» του κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Παρότι βρέθηκε «στα σχοινιά» στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας δίκαια με 1-0, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε την ισοφάριση με τον Μορόν στο 58’ και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, κι επακολούθως στα πέναλτι. Ο Κουέστα με δύο αποκρούσεις ήταν ο ήρωας, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του και κάνοντας τον Άρη φαβορί για να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Stat attack: Έχει σκοράρει στα τελευταία 16 εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Ο Μπράμπετς προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών, στην οποία βρίσκονταν ήδη οι Ζιλ και Ρουπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Τζούρασεκ, Φερστράτε, Ντουκουρέ – Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Με περιπετειώδη τρόπο ο Ολυμπιακός πέρασε από την Κηφισιά, επικρατώντας με σκορ 3-2. Παρότι προηγήθηκε με 2-0, η αποβολή του Ρέτσου έβαλε τους γηπεδούχους ξανά στο ματς. Πριν το ημίχρονο έγινε το 1-2 και νωρίς στο δεύτερο μέρος ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι. Μέχρι τελικά να πετύχει το γκολ της νίκης, η ομάδα του Καρβαλιάλ είδε δύο γκολ της να ακυρώνονται, με το ένα να σηκώνει πολλή συζήτηση. Τελικά, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το τρίποντο και διατήρησαν τη διαφορά πέντε βαθμών από την πέμπτη θέση, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από την κορυφή στους έξι. Η συνέχεια στο κύπελλο δεν ήταν ανάλογη για τους Πειραιώτες. Μετά από ένα ματς-μαρτύριο και μια λευκή ισοπαλία για 120 λεπτά στο «Καραϊσκάκης», ο Παναθηναϊκός επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι και άφησε εκτός συνέχειας τον Ολυμπιακό. Στα μεταγραφικά, ανακοινώθηκε το πορτογαλικό δίδυμο Τσικίνιο-Αντρέ Όρτα στα χαφ.

Stat attack: Μετρά μία νίκη στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Ελ Αραμπί, Πορόζο και Ρίτσαρντς, κι ο διεθνής Ελ Κααμπί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Ρέτσος, Ορτέγκα – Έσε, Καμαρά – Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε – Γιόβετιτς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρης – Ολυμπιακός προγνωστικά

Εντελώς αντίθετο το μομέντουμ στις δύο πλευρές, με τον Άρη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στα χειρότερά του. Ακόμα κι έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» υπερέχουν ποιοτικά και δε θα ήταν έκπληξη να τους δούμε να φεύγουν με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει αξία στο 1.83 της Interwetten για το goal/goal, το οποίο επιβεβαιώνεται στις περισσότερες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Περισσότερα

Click to comment

Trending